Wpis z mikrobloga

@KuliG: jak w tym dowcipie:

-Panie doktorze, boli mnie jak tak robię.

-To proszę tak nie robić

Po prostu nie naciskaj tam stopą ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@dymel jak się jeździ to odgrywa takie serenady, myślałem cały czas że to suport ale wymilem na nowy, nadal to umyłem to dokładnie z każdą częścią i przez chwilę myślałem że przestało ale pod górkę znowu zaczęło... To mnie naszło żeby sprawdzić ramę no i to ona...
No ale mam dożywotnią gware na ramę ( )
  • Odpowiedz
@the_Fam: jeśli ci chodzi o możliwość odrzucenia z powodu mechanicznego uszkodzenia to dyskusyjna sprawa, bo fakt uszkodziła się od łańcucha ale z drugiej strony na oryginalnym osprzęcie, gdzie możesz powiedzieć że było źle wyregulowane przy sprzedaży a zapewnili cię że jest git przegląd i w ogóle że wada w produkcie, cokolwiek, żaden szanujący się producent nie powinien odrzucić czegoś takiego, no chyba że się mylę...

No ale dostanę bez problemu
  • Odpowiedz
@KuliG: ostatnio tak ze skladakiem mialem. jeszcze dodatkowo sie niegroznie z niego s----------m bo jakis baran se taka sciezke rowerowa wymyslil ze po bokach sa krawezniki po 45stopni takze jak na nie najedziesz bokiem to gleba murowana. okazalo sie ze to na zlaczeniach tak trzeszczal, popryskalem sprajem i przestal
  • Odpowiedz