Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Jestem nikim, nic nie umiem , uczę się , kuje całe dnie a moje oceny są gorsze nich moich koleżanek które całe dnie spędzają z innymi na mieście, wyjeżdżają na rodzinne weekendy itp. Jestem tępa, brzydka , mam trądzik , nigdy się z niego nie wylecze ,nigdy nikt mnie nie zrozumie i nie pokocha , całe życie będę sama , jestem pośmiewiskiem klasy, nie różnie się od śmiecia !
A moja kochana mama na to:
- Nie przejmuj się. Ziemniaki masz na patelni.
#depresja #psychologia #zdrowie #medycyna #gorzkiezale #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
@rybsonk: zdecydowanie potrzebujesz terapii
@2phonepiotrus: Dlatego właśnie s---------o jest drugą najczęstszą przyczyną śmierci wśród ludzi przed 30. Błahe w c--j.
ps. mówimy o młodzieży. Jak komuś mamusia szykuje ziemniaki z patelni to chyba nie ma już
@2phonepiotrus: a co jeśli dla kogoś powodem do samobójstwa jest nierównowaga neuroprzekaźników w mózgu?
Nie sądzę, by nierównowaga neuroprzekaźników w mózgu była dla kogoś bezpośrednim powodem do targnięcia się na swoje życie.
( ͡° ͜ʖ ͡°) "Mamo, nierównowaga neuroprzekaźników w mózgu nie dawała mi spać. Zdecydowałem się odejść". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rybsonk:
To tak jakbyś tłumaczył komuś, że to nie deficyt produkcji insuliny sprawił że są chorzy na cukrzycę typu 1
Przecież to oczywiste, że neuroprzekaźniki niezależnie wpływają na człowieka, jednak nie są one BEZPOŚREDNIM powodem, dla którego ten targa się na swoje życie. Są jedynie