Wpis z mikrobloga

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wszystkiemu winny ten socjalizm! Jakby socjalizmu nie było to ludzie bojący się własnych matek mieliby dziewczyny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@maginalia: kiedyś wszystko co złe, to "diabuł" robił, dziś socjalizm XDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: Poniekąd gość ma rację. Kiedyś, jak laska puściła nierozważnie szpary, to spotykał ją za to ostracyzm. I słusznie, bo za głupotę i brak poczucia odpowiedzialności trzeba ponieść karę. A dziś? Taka dziewczyna może dawać bezmyślnie na lewo i prawo. Jak zajdzie w ciążę i ojczulek #!$%@?, to myk socjal na konto i balujemy dalej. Żadnej odpowiedzialności za swoje czyny. Do tego te wszechobecne #!$%@?, że jaka to ona jest super,
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: OHOHOHO Był niż demograficzny. Teraz myślałem że wypoki zaczną zwalać winę na żydodżihadystów, którzy chcą zniszczyć rasę białych polaków panów, albo o wszystko obwinią korporacje, które po prostu hodują samotnych Mirków, bo są bardziej wydajni w korpo, lub chociaż na globalne ocieplenie, które powoduje że rodzi się mniej kobiet (nie wiem dlaczego, coś by wymyślili xD)

A oni obwiniają socjalizm
Zawiedli mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Więcej chochołów i prymitywnych obelg, na pewno w ten sposób udowodnisz swoją rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Emes91: A po co mam udowadniać swoją rację komuś, kto uważa że samotne matki powinny z dziećmi umierać z głodu?

Są tematy i poglądy o których szanujący się człowiek zwyczajnie nie chce dyskutować, bo musiałby na serio brać pod uwagę takie możliwości jak powyżej.
  • Odpowiedz
Kiedyś, jak laska puściła nierozważnie szpary, to spotykał ją za to ostracyzm. I słusznie, bo za głupotę i brak poczucia odpowiedzialności trzeba ponieść karę. A dziś? Taka dziewczyna może dawać bezmyślnie na lewo i prawo. Jak zajdzie w ciążę i ojczulek #!$%@?, to myk socjal na konto i balujemy dalej

@przegrywus: żyłeś kiedyś na socjalu, że piszesz o balowaniu?
  • Odpowiedz