Wpis z mikrobloga

Jakbyście się czuli gdy w #pracbaza stoicie, ktoś wchodzi, każdemu mówi cześć tylko was olewa? Albo wchodzicie na stołówkę, każdy was igornuje a gdy inni wchodzą to częstują np jakimś ciastem. Ja tak mam xD Każdy z każdym gada, cześć itp nie ważne czy nowy czy nie, czy gruby czy śmierdzi od niego a mnie każdy ma w dupie i nie lubi. A chodzę uczesany, schludnie ubrany a z jebiącymi itp nawiązuja kontakty. Nawet dyrektor ręki mi nie podaje tylko ignoruje a innym jak mija to bez problemu xD

#przegryw #praca #stulejacontent #bekazpodludzi
  • 10
  • Odpowiedz
@szymanmeister: Nikt mnie nie zna i pewnie nie wie jak mam na imię xD Pewnie boli ich to, że gość z którym kiedyś pracowałem tam pomazał szafkę innemu typowi markerem i jakimś starym chlebem i on też próbował mnie w to wrobić a oni uwierzyli xD
  • Odpowiedz
@szymanmeister: To ta słynna elita co się trzyma razem nawet po pracy xD Pamiętam ich bul dupy że szatnia to wspólne dobro i tak nie wolno. To było więcej niż pół roku temu i dalej to pamiętają? Ostatnio też było tak, że jeden z nich nie zjadł zupy z obiadu i chciał komuś odstąpić i jak stałem obok to nawet nie zapytał xD
  • Odpowiedz
Pamiętam ich bul dupy że szatnia to wspólne dobro

@b4rnab4: A nie? Tak jakbym miał na szybko Cię ocenić, to nie sprawiasz wrażenia gościa, z którym sam chciałbym się zadawać.

To ta słynna elita co się trzyma razem nawet po pracy xD

Co w tym złego?
  • Odpowiedz
  • 0
To ta słynna elita co się trzyma razem nawet po pracy xD Pamiętam ich bul dupy że szatnia to wspólne dobro i tak nie wolno.

@NieUsune no i masz odpowiedź
  • Odpowiedz