Wpis z mikrobloga

@Adel87: jak by zrobili taki remaster na PC taki z grafiką PhantomPaina to dał bym nawet 200zł ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na PC mam Dwójkę orginalną w pudełeczku na półeczce jedynkę chyba kupie sobie na urodziny nawet jak będzie kosztować 100zł ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adel87:
Ja pamiętam jak byłem gówniakiem i nie mogłem przejść dalej bo trzeba było użyć komunikatora z odpowiednią częstotliwością.
I tak siedziałem i kombinowałem aż w końcu trafiłem na coś i mogłem walczyć z jakimś bossem w czołgu.
Pamiętam jak przez mgłę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@msichal: Na PSP były dwie części, Peace Walker i Portable Ops, ale w tego drugiego nie miałem okazji zagrać, bo sam PSP nie mam, a gry przechodziłem w jednym ciągu na PS3 dzięki Legacy Collection i po przejściu 1,2,3 byłem pod wrażeniem, po czym przyszedł czas na Peace Walkera i męczyła mnie ta gra przeokrutnie, ale później MGS 4 wynagrodził wszystko :D Szkoda że po tak świetnej czwórce MGS 5
  • Odpowiedz
Ja pamiętam jak byłem gówniakiem i nie mogłem przejść dalej bo trzeba było użyć komunikatora z odpowiednią częstotliwością.

I tak siedziałem i kombinowałem aż w końcu trafiłem na coś i mogłem walczyć z jakimś bossem w czołgu.

Pamiętam jak przez mgłę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Teoriawojny: z Ravenem nom o tej częstotliwości też bym nie pomyślał sam musiałem czytać solucje
Potem się z nim walczy jeszcze
Tulipan_1 - > Ja pamiętam jak byłem gówniakiem i nie mogłem przejść dalej bo trzeba b...
  • Odpowiedz