@lastro: oczywiście, że każda promocja jest spoko, z tym się nie kłócę. Ale jak się daje nawet to 20%, czyli obniżka, którą idzie znaleźć na dowolny produkt pewnie przynajmniej raz na kwartał i dumnie się to opisuje jako "BLACK FRIDAY" to jest to trochę niesmaczne.
@kicjow: Amazon.de, es, it, itp Galaxy S8 - 499EUR - promocja PRZED black friday(na BF będzie prawdopodobnie coś w granicach 450-475, może nawet mniej we flash dealu). Dostawa w 12h za darmo BOLZGA Galaxy s8 - 3100ZŁ ŚMIECIU, PROMOCJA 40%. DOSTAWA GRATIS KURIEREM KTÓRY PODROBI ZA CIEBIE PODPIS I WRZUCI PACZKE ZA PŁOT
@DewJan: bój się Boga. Ja kupiłem w szwajcarskim Microsoft store na początku listopada za 870 zł, w tym AC Origins + cod ww2. Załóż dziś revolut, poczekaj dwa dni i obserwuj ceny za granica
@Atk_to_na_tyle RTV euro AGD/media expert. Ale u większości Polskich dystrybutorów z okazji black friday jest promocja. W saturnie/media markt itp. także zapewne podobna cena ʕ•ᴥ•ʔ
@DewJan: Jaka gwarancje ? Jak zepsuje ci się Xbox to najszybciej gwarancje zrealizujesz zamawiając kuriera na stronie microsoftu. Pakujesz zepsuty sprzęt, przyjeżdża kurier zabiera a po naprawie wraca. Wiem bo sam oddawałem na GW. Dwa lata gwarancji producenta. A oddasz do RTV euro, oni wyślą łaskawie kiedyś tam do tego samego centrum naprawczego a cały proces będzie trwał. Byś obserwował łowcygier i zamówił to już dawno byś miał, a teraz
@DewJan: niezła beka czytając twoje komentarze. Niby chcesz przycebulić, bo nie kupiłeś nadal konsoli - a kuriera to się boisz. Już wiem kto kupuje rzeczy za pobraniem xD
@MaciejPN ano boje się jak ostatnio paczke z telefonem zastałem rzuconą przed drzwiami bez żadnej informacji od kuriera, bez awizo - niczego. :) Leżał w deszczu dobre 3h nim wróciłem do domu, oczywiście na poczcie nic nie wiedzą i podpisałem niby odbiór x-D Dobre zapakowanie ochroniło fona - niemniej niesmak pozostał a to nie pierwsza tak skrajna sytuacja.
@kicjow: w zeszłym roku przez przypadek zauważyłem ciekawa akcje. Był duży pluszowy misio za bodajże 200 zl ( normalnie, bez promocji). W blek frajdej ten sam misio był przeceniony 20% ale z 250 ( ͡°͜ʖ͡°)
#blackfriday
Amazon.de, es, it, itp
Galaxy S8 - 499EUR - promocja PRZED black friday(na BF będzie prawdopodobnie coś w granicach 450-475, może nawet mniej we flash dealu). Dostawa w 12h za darmo
BOLZGA
Galaxy s8 - 3100ZŁ ŚMIECIU, PROMOCJA 40%. DOSTAWA GRATIS KURIEREM KTÓRY PODROBI ZA CIEBIE PODPIS I WRZUCI PACZKE ZA PŁOT
Leżał w deszczu dobre 3h nim wróciłem do domu, oczywiście na poczcie nic nie wiedzą i podpisałem niby odbiór x-D
Dobre zapakowanie ochroniło fona - niemniej niesmak pozostał a to nie pierwsza tak skrajna sytuacja.