Aktywne Wpisy
kamsher +18
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +4
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Komentarz usunięty przez moderatora
@Anthermil: Brzmisz jakbyś nie wiedział że dziewczyny z Oazy walą się jak domy w Warszawie w '44. Najczęściej bez gumek, bo boge zabrania (ruchać się też zabrania, ale przecież swędzi xD).
Seks ma prawdziwy smak tylko wtedy gdy robisz to z uczuciem, gdy wiesz gdzie dotknąć by się zarumieniła i sprawianie jej przyjemności sprawia przyjemność również Tobie, gdy budzisz się rano wtulony w jej
@Anthermil: Kurde Lizbona tak działa na ludzi. Też miałem tam fajną przygodę, chyba zakochałem się w tym mieście :)
@ciastek00: I przegrywem, nie zapomnij o przegrywie, zielonko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@Anthermil: tez ostatnio #!$%@? jakas oazowke i harcerke, jezus jak ona sie ruchala i do tego mi opowiadala ile to ona nie miala bylych i partnerow
@GhoulPolonofag: Tak naprawde to bym zapytal, ktore sie NIE WALA? Naprawde nie da sie tego okreslic, bo to sa jakies jednostki typu 1 na 1000. Z tym, że ona w wieku 15-16 lat znajdzie se faceta, który jest podobny do niej i zapewne z nim zostanie do końca życia, bo nie żyje cipskiem. Pozostałe? Ot,
@Nightshade: a to są jakieś inne? ( ͡° ͜ʖ ͡°) mój światopogląd właśnie runął ( ͡° ʖ̯ ͡°), to znaczy że już nie mogę praktykować mizogoni? (╥﹏╥)
@Anthermil: opowiadaj dalej bo się wkręciłem
Orgazmus.