Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +89
XD To jest świeże
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mienie dziewczyny by mnie naprawiło
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#bitcoin
źródło: comment_659DgHYkCm8NyypJiyTJNm7L1eKhKL1X.jpg
PobierzSkoro nie masz zamiaru czekać to idź go zaimplementuj. Na LN żadna konkretna osoba nie zyskuje, to jest public domain. Serio ta koncepcja nie jest trudna do zrozumienia, nie wiem dlaczego masz
Jestem inwestorem BTC. Mam tam dużo środków. Chcę wiedzieć co i jak działa. Jeśli działa - to daję więcej środków. Jeśli nie działa - to zabieram mój kapitał.
Ty wręczasz swoje środki różnym firmom bo mają ładne oczy? Czy może wpłacasz inwestycję a następnie zamykasz się na wszystkie wiadomości i nie chcesz słyszeć żadnych negatywnych
Porównujesz inwestycję w decentralizowane, publiczne, otwarto źródłowe technologie do powierzania kapitału prywatnym firmom. Ty na serio myślisz, że robisz komuś łaskę, że zainwestowałeś w Bitcoin i dzięki temu Bitcoin będzie mógł się rozwijać. Muszę cię rozczarować - to że kupiłeś Bitcoin nie ma wpływu na to czy powstanie LN czy nie.
To co ja mówię (powtarzam...), to: "Chcę wiedzieć jak idzie rozwój sieci BTC. Bardzo mnie to interesuje bo, pakuję w nich dużo pieniędzy i chcę wiedzieć czy dobrze robię".
To co mówisz Ty: "Jak śmiesz oczekiwać by ktokolwiek cokolwiek w tym projekcie robi!? Idź sam coś zrób!"
Rozumiem, że po prostu nie zgadzasz
Po prostu chciałem wyjaśnić bezsadność roszczeniowych form pod adresem wolnego oprogramowania w stylu:
W takim razie wszystko zostało wyjaśnione.