Wpis z mikrobloga

W kwestii samochodów elektrycznych, to tak widzę wszystkich, którzy będą tęsknić za dźwiękiem v8, którego w większości i tak nie mają XD A umówmy się, dźwięk absolutnej większości silników na naszych drogach wielkiego szału nie robi.

#pogopsuszy #heheszki #humorobrazkowy #samochody #motoryzacja #konie #postmemizm #tesla #samochodyelektryczne
pogop - W kwestii samochodów elektrycznych, to tak widzę wszystkich, którzy będą tęsk...

źródło: comment_az4HPyqS5DoLgj7d62I0hI4OXCrX2Q4s.jpg

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anon-anon: halo halo, załóżmy, że nie mam zadania na temat "co lepsze". Czy mogę mieć pewność, że wyniki tam prezentowane nie są przekłamane, bo np serwis jest sponsorowany przez organizację XYZ, która w pośredni sposób może mieć korzyści z takiego podejścia ludzi do elektrycznych aut ?
  • Odpowiedz
@eshape55: Jeżeli chcesz się upewnić polecam poczytać źródła i zobaczyć kto stoi za wynikami badań. Przykładowo za tą stroną http://carboncounter.com/ stoi Massachusetts Institute of Technology i ich badacze podpisują się z imienia i nazwiska pod swoimi artykułami.

Ich wyniki zostały ostatnio właśnie przekłamane - i wielokrotnie przedrukowane jako "dowód" że EV są "fuj"... Ich sprostowanie zaś i odcięcie od takiej manipulacji zaś jest dostępne chyba jedynie za paywallem ... Korekt wcześniejszych artykulików?
  • Odpowiedz
@anon-anon: Dzięki anon ! Właśnie chętnie bym sobie poczytał takie sprawdzone wiadomości bo bardzo nie lubię opowiadać się, za którąś ze stron nie mając podstaw.
Nie ukrywam, że jeżdząc dość leciwym passeratti w turbo, sam jestem troszkę tym panem tęskniącym za "pierdziuszkami konia "
  • Odpowiedz