Aktywne Wpisy
R2D2_z_Sosnowca +266
A udało się znowu połazić po krzakach i przy okazji ten młody człowiek zdał egzamin na prawdziwego mężczyznę bo znalazł największy patyk jaki był w stanie podnieść i naparzał nim tak długo aż się złamał. Kto tak nie robił niechaj pierwszy rzuci kamieniem #r2d2zwiedza #natura #usa #connecticut
magdalena-gaska +87
Wkurzają mnie niebiescy piszący z różowych nicków, bądźcie chociaż konsekwentni i piszcie w rodzaju żeńskim, wchodźcie w rolę, za takie oszustwa powinien być ban, tits or gtfo
#depresja
Komentarz usunięty przez autora
@Limonkova: byłem w tym samym miejscu co Ty, hipochondria blokowała mnie przed rozpoczęciem leczenia. Masz wsparcie rodziny? Przez pierwsze kilka dni byłem z najbliższymi i bardzo mi to pomogło, wiedziałem że ktoś o mnie dba a żadne działania niepożądane się i tak nie pojawiły. To bardzo poprawiło jakość mojego życia, trzymam kciuki za Ciebie.
@cpickle: wiesz jak działa depresja? Bo to tak jakbyś powiedział komuś "zastanów się czy naprawdę brakuje ci tej insuliny"
Jak najszybciej udaj sie do specjalisty Mirabelko, bo sama sobie z tym nie poradzisz. Nie zwlekaj.
trzymam mocno kciuki i wierze, ze wybrniesz z tej ciemnosci.
Ttitico CR, polecam, wielokrotnie pisałem na mirko jak ten lek super działa, jak wycisza emocje, szczególnie te negatywne. Ale nie ma róży bez kolców i musiałem przestać brać, bo powoli sie uzalezniałem.
A jesli masz psychosomatyczne objawy np. Wysypki, przewlekle bole glowy, nerwice zoladka to tym bardziej uderzaj do lekarza bo zniszczysz sobie nieodwracalnie organizm!
Komentarz usunięty przez autora