Aktywne Wpisy
ashemar +6
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
ProtossTassadar +95
Cieszcie się, że robota jest! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#transport #olx #patologiazewsi #januszebiznesu
To tak samo jakbym ja zapytał na twoje ogłoszenie że szukasz pracy
Dzień dobry, jakie kierunki Pana interesują
Czy jest Pan brudasem z obsranymi gaciami
Komentarz usunięty przez autora
I odpisał jak cham oraz Janusz biznesu, osoba szukająca pracy zadaje normalne pytania by nie tracić czasu na interesowanie się słabymi ofertami gdy ofert jest pod dostatkiem. Janusz wielce się bulwersuje bo pewnie nie spełnia standardów takich jak chociażby sprawne auta czy maszynki do opłat. Więc niedługo będzie pewnie zwijał biznes. Tyle.
Jakby mi kierowca tak napisał to bym pewnie nie odpisał wogóle
A nie : klekoty po milion przebiegu
Temu kierowcy mogę pokazać auta które mają więcej niż milion przejechane i wyglądają jak nowe. Ale żeby mieć to trzeba dbać
@xspeditor: Dokładnie. Pytania może i są poprawne, trafne, ale ton wypowiedzi jest absurdalny. Nie ma to jak na dzień dobry, obrzucić pracodawcę oszczerstwami.
Od jutra kandydatów do pracy, będę pytał, czy będzie o----------e się, fajka co 10 minut, sranie co godzinę, drobne kradzieże i
Prowadzę małą hurtownię spożywczą. Można powiedzieć, że w spadku dostałem. Sam się z tego praktycznie nie utrzymuje, ale zawsze jakiś dodatkowy grosz tam wpadnie. Ludzie mają pracę, ja mam z głowy problematyczny obiekt. Mała miejscowość, mali klienci więc i zarobki gówniane. Taki Janusz Biznesu ze mnie.
Jak przychodzi pytać o pracę człowiek, co wcześniej jeździł w międzynarodówce, to obaj dostajemy apopleksji. Często są to ludzie, którzy zarabiali dużo