Wpis z mikrobloga

@FionnMacCumhail: to źle myślisz. Dla mnie to nieporozumienie, że tacy ludzie mają możliwość uchodzić za inżynierów. Mało tego, że kupuje dyplom, jest w dodatku tak cholernie leniwy, że nawet mu się nie chciało poszukać gdzie go kupić. Zamiast tego bezczelnie się pochwalił swoją nieuczciwością na fejsbuku.
  • Odpowiedz
@mgrinzklamca: wez no wpierw popatrz na swoja edukacje wstecz. Czy nie sciagales, nie wagarowales, nie pozyczales prac z internetu itp. Popatrz tez na inne aspekty swojego zycia czy np jestes z podatkami taki super itp itd. A pozniej innych p----------j i rozliczaj. I tylko mi nie wyskocz teraz czy o zlodziejach, gwalcicielach itp tez tak mam myslec.
  • Odpowiedz
@mgrinzklamca: Bałabym się dać taką kupioną pracę promotorowi, przecież może to być plagiat jakiejś innej (zwłaszcza, że jest to wrzucane do systemu antyplagiatowego) , nigdy nie ma się pewności czy ktoś to napisał samodzielnie. Pozatym zero satysfakcji z tytułu, który się otrzymuje, bo tak naprawdę on nie jest Twój bo się na niego nie zapracowało -.- ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
U mnie takie „ogloszenia” normalnie dodaja debile na grupę publiczną mojej uczelni na fb, w ktorej jest mnóstwo wykładowców
  • Odpowiedz