Wpis z mikrobloga

Czy ja mam takiego pecha, że w każdym serialu, który mnie zainteresuje znajduje się w końcu wątek heteroseksualny, który niczego nie wnosi, czy to po prostu znak czasów i teraz wszędzie to w---------ą?
#seriale
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bakayarou: geje, lesbijki i czarni. Szczególnie netflix chce wszędzie ich wciskać. Nawet w takim Mindhunter już prawie udało im się wcisnąć murzyna w połowie sezonu, ale jednak wyszło, że byłby atakowany na tle rasistowskim ( ) i niestety musieli zrezygnować, ale poza tym był idealny! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@goedenavond: Hetero i biali. Szczególnie Disney chce ich wszedzie wciskać. Nawet do takiego 'Czarna Pantera' musieli wcisnąc białych, żeby nie było, że to jakiś atak na tle rasistowskim.
  • Odpowiedz
@bakayarou: Ja nie rozumiem po co dawać tych hetero. Wszyscy hetero jak się całują to jak zwykłe Seba i Karyna. Obrzydzają mnie tym i zawsze zasłaniam sobie oczy, by się nie zrzygać.
A homo? Jakichś dwóch ślicznych chłopców, zamiast śliną to ociekają miłością. Ewentualnie dwie dziewczyny, to wciąż lepsze od hetero, ale jednak nie tak fajne jak mężczyźni.
No właśnie to samo z białymi. Prawie w każdym filmie stanowią większość.
  • Odpowiedz