Aktywne Wpisy
Kodzirasek +61
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
o #!$%@? wyobraźcie sobie jak taki James Bond #!$%@? je rogala xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, #!$%@? mu rękaw, biały mak i masa jajowa z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko #!$%@?ć, bo się rogal cały #!$%@? xD
a gęsinę? gęsinę zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek jedzący posiłek Z KLASĄ a poznaniak jedzący te "słodkości" to wygląda jak jaskiniowiec co dorwał się do jedzenia xD
MICHAŁ SZYBKO ŻRYJ TEGO ROGALA DAWAJ NASTEMPNEGO
#poznan #11listopada #wykop #rogale