Wpis z mikrobloga

@top_czipsy: daj znać co to za dysk jak sprawdzisz "promotional copy" są różne , może być demo jak tu ktoś napisał , może być pełna wersja ale bez możliwości grania przez net, albo całkowicie pełna wersja z opcją on-line.
  • Odpowiedz
@sEB-q: chodzi mi balans. W Destiny 2 też są, a są zupełnie niepotrzebne jak dla mnie, nie korzystałem. A teraz popatrz na Shadow of War - albo 50h grindu (nudnego), żeby zobaczyć normalne zakończenie, alko płacisz i masz od razu. W NFS podobno 3/4 samochodów poblokowana, placić trzeba też za tuning.
  • Odpowiedz
@top_czipsy: W nienawiści do mikropłatności, tak zostałem wychowany ;) w grach od zawsze chodziło o nudne grindowanie, zakończenia były dla najlepszych graczy, a płaciło się raz za zakupiona grę ew dodatkowe mission packi do niej. Niestety to co obecnie porobiło się z rynkiem gier woła o pomstę do nieba. Zachłanność wydawców przekroczyła już dawno granice przyzwoitości.
  • Odpowiedz
@sEB-q Te czasy, gdy np. trzeba było odkryć wszystkie fontanny przedłużające życie w takim Prince of Persia Dusza Wojownika, by zobaczyć prawdziwe zakończenie, a nie zapłacić.
  • Odpowiedz