Aktywne Wpisy

apeee +18
Mirko pomusz :)
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
źródło: 698f475a76c5106459687f153f3b7a33
Pobierz
mirko_anonim +8
✨️ Jak przeszłość seksualna wpływa na związek? Ⓘ
Rok temu zaczalem spotykać się z kobietą o której wiedzialem że miała wielu partnerów seksualnych. Zresztą jej osobowość na to wskazuje, taki typ kobiety. Atrakcyjna, pewna siebie, znająca swoja wartość, zarówno fizyczną jak i umysłową. Na wykopie pewnie od razu dostałbym komentarze żebym się w to nie pakował, że będzie niestabilna emocjonalnie, że pewnie ma wszystkie wirusy intymne.
No wiec oficjalnie informuję że jesteśmy razem
Rok temu zaczalem spotykać się z kobietą o której wiedzialem że miała wielu partnerów seksualnych. Zresztą jej osobowość na to wskazuje, taki typ kobiety. Atrakcyjna, pewna siebie, znająca swoja wartość, zarówno fizyczną jak i umysłową. Na wykopie pewnie od razu dostałbym komentarze żebym się w to nie pakował, że będzie niestabilna emocjonalnie, że pewnie ma wszystkie wirusy intymne.
No wiec oficjalnie informuję że jesteśmy razem

Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
źródło: comment_nzNacyYhZUllWP7p5f9lsS3th3RxwPY9.jpg
Pobierz@Brzytwa_Ockhama: Tym charakteryzuje się cywilizacja łacińska u Koniecznego. Nie dość, że prawo jest niezbyt rozbudowane, bo większość rzeczy rozwiązuje etyka, to jeszcze prawo musi być zgodne z etyką, inaczej nie będzie przestrzegane.
W cywilizacji żydowskiej i arabskiej prawo jest tożsame z etyką, a w bizantyjskiej
Dlatego też i Niemcy i Rosja mają specyficzne systemy prawne. Oba Państwa są emanacją idei bizantyjskich, ale Niemcy wczesnego, potężnego bizantynizmu i jego biurokracji. Rosja to w jakiś
@Brzytwa_Ockhama:
Bo do Niemiec bizantynizm przyszedł w X wieku, razem z księżniczką Teofano gdy wschodnie cesarstwo było jeszcze potęgą, a do Rosji wraz z ucieczką bizantyjskich uczonych po
@Brzytwa_Ockhama: zapominasz, że koncepcje Smitha doprowadziły do stworzenia najbardziej niemoralnego i nieetycznego systemu jaki istniał na ziemi - kapitalizmu angielskiego w XIX wieku, w którym 9-10 letnie dzieci pracował 7 dni w tygodniu po 12 godzin dziennie a robotnicy nie mieli żadnych, ale to żadnych praw. To właśnie krytykował Marks.
Także to raczej teoria
To jest bardzo interesujący problem. Czy koncepcja marksistowska pasuje np. do religijnie zjednoczonego, umysłowo i materialnie Izraela? Na pewno bardziej niż
Bardzo mnie to cieszy. Ta ciekawostka jest czymś więcej bowiem niż ciekawostką. To klucz do zrozumienia,
@Brzytwa_Ockhama: nie wszystkich Anglików, bo poprawa warunków pracy i życia to zasługa lewicy w tym Marksistów. To, że dzisiaj ludzie pracują 40 godzin tygodniowo to zawdzięczamy właśnie lewicy.