#anonimowemirkowyznania #zwiazki #ciaza #seksy #mirki pojawił mi się pewien problem. Dziewczyna z którą jestem od roku, seks uprawiamy dopiero ok 4 miesięcy powiedziała mi że jest w ciąży. Nie dostała okresu, widziałem 2 testy, narazie wszystko legitnie. Problem w tym, że jestem bezpłodny, stwierdzili to 2 lata temu bez żadnych szans na poprawę. Nie mówiłem jej o tym, uzywalismy normalnie prezerwatyw, nie uprawialismy seksu w dni plodne, bardzo rzadko dochodziłem w prezerwatywe, a ona była tak przewrazliwiona że po każdym stosunku sprawdzała czy nie jest przypadkiem peknieta. Co się mogło stać? W jaki sposób jest w ciąży? #bolecnaboku odpada i jestem tego pewien.
@AnonimoweMirkoWyznania: P.S. A tak poważnie, znam przypadek DZIEWCZYNY, której wszyscy lekarze mówili, że jest absolutnie bezpłodna, dlatego się nie zabezpieczała przez lata w związku z jednym facetem. Związek się rozpadł, ona sobie pół roku później znalazła kogoś nowego i w pierwszym miesiącu bycia razem zaszła w ciążę.
No ale oni się nie zabezpieczali ani nie myśleli o czymś takim jak dni płodne (bo niby u niej wszystkie bezpłodne).
. Problem w tym, że jestem bezpłodny, stwierdzili to 2 lata temu bez żadnych szans na poprawę.
@AnonimoweMirkoWyznania: znam takie kwiatki. gościowi wróciła płodność po 9 latach, jego stara się trochę zdziwiła, jak po 40. spuchła. Idź do klinki leczenia niepłodności na weryfikację spermy.
#zwiazki #ciaza #seksy
#mirki pojawił mi się pewien problem. Dziewczyna z którą jestem od roku, seks uprawiamy dopiero ok 4 miesięcy powiedziała mi że jest w ciąży. Nie dostała okresu, widziałem 2 testy, narazie wszystko legitnie. Problem w tym, że jestem bezpłodny, stwierdzili to 2 lata temu bez żadnych szans na poprawę. Nie mówiłem jej o tym, uzywalismy normalnie prezerwatyw, nie uprawialismy seksu w dni plodne, bardzo rzadko dochodziłem w prezerwatywe, a ona była tak przewrazliwiona że po każdym stosunku sprawdzała czy nie jest przypadkiem peknieta. Co się mogło stać? W jaki sposób jest w ciąży? #bolecnaboku odpada i jestem tego pewien.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Polacy naprawdę tak robią? XD
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: 2017 lat temu tez byla podobna historia. Czy twoja dziewczyna nie ma przypadkiem na imie Maria?
Moze jezus powrocil, pewnie tym razem bedzie czarny, no bo przeciez gdyby drugi raz urodzil sie bialy to bylby prominentny rasizm.
Opiekuj sie swoim rozowym, pamietaj masz wazna misje mireczku (งⱺ ͟ل͜ⱺ)
No ale oni się nie zabezpieczali ani nie myśleli o czymś takim jak dni płodne (bo niby u niej wszystkie bezpłodne).
Więc ja bym
@AnonimoweMirkoWyznania: znam takie kwiatki. gościowi wróciła płodność po 9 latach, jego stara się trochę zdziwiła, jak po 40. spuchła.
Idź do klinki leczenia niepłodności na weryfikację spermy.