Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zwiazki #ciaza #seksy
#mirki pojawił mi się pewien problem. Dziewczyna z którą jestem od roku, seks uprawiamy dopiero ok 4 miesięcy powiedziała mi że jest w ciąży. Nie dostała okresu, widziałem 2 testy, narazie wszystko legitnie. Problem w tym, że jestem bezpłodny, stwierdzili to 2 lata temu bez żadnych szans na poprawę. Nie mówiłem jej o tym, uzywalismy normalnie prezerwatyw, nie uprawialismy seksu w dni plodne, bardzo rzadko dochodziłem w prezerwatywe, a ona była tak przewrazliwiona że po każdym stosunku sprawdzała czy nie jest przypadkiem peknieta. Co się mogło stać? W jaki sposób jest w ciąży? #bolecnaboku odpada i jestem tego pewien.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 107
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: 2000 lat temu był taki cud, później też choć mniej głośne. Znajomi znajomych zdecydowali się na adopcję ze względu na bezpłodność, adoptowali dwójkę a trzecie urodziło się ich, więc cuda się zdarzają. Nie mniej jednak statystycznie rzecz biorąc, to #bolecnaboku. Nie mów, że odpada i że jesteś pewien, bo wielu dawało sobie rękę uciąć i by już ręki nie miało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Zakładam że ona faktycznie nie miała bolca na boku. Za to ty pewnie sobie używałeś na lewo i prawo. Jakiś Mirek zostawił chwilę przed tobą trochę plemników u innej panny a ty po nim się z nią przespałeś. Potem, ze swoją uprawialiście sex. Problem w tym że ten Mirunio był czarny i teraz będziesz miał murzyniątko ze swoją ukochaną. Powodzenia. Masz jeszcze 9mc żeby się zastrzelić.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: albo cie zdradzila, albo jednak nie jestes bezplodny
moi znajomi nie mogli miec dziecka, 2 nieudane invitro, lekarz powiedzial nie ma szans
drugi I trzeci to samo (oboje mieli problem a nie tylko jedna osoba)
zaadoptowali dziecko bo to taki typ ludzi ze po prostu idealni rodzice
rok po adopcji wpadka, nigdy sie juz nie zabezpieczali bo po co tabletki I prezerwatywa skoro 3 lekarzy powiedzialo ze nie ma szans
  • Odpowiedz
Dziewczyna (...) powiedziała mi że jest w ciąży. Nie dostała okresu, widziałem 2 testy, narazie wszystko legitnie. Problem w tym, że jestem bezpłodny, stwierdzili to 2 lata temu bez żadnych szans na poprawę.

W jaki sposób jest w ciąży? #bolecnaboku odpada i jestem tego pewien.

Co się mogło stać?

@AnonimoweMirkoWyznania: a to, że to albo zarzutka albo masz poważne problemy z logicznym myśleniem.
  • Odpowiedz
Niech laska idzie się przebadać do gina.

@czar_Pekla: Lekarz nie jest w stanie potwierdzić tak wczesnej ciąży badaniem ginekologicznym.

test może sugerować choroby (np. z nerkami, z tarczycą, a nawet nowotwory) lub być zafałszowany przez przyjmowane leki.

Dlatego miarodajnym ilościowym testem jest poziom Bhcg z krwi.
  • Odpowiedz