Aktywne Wpisy
Tymariel +518
Hej Mirki i Mirabelki. Wczoraj wskoczyła mi nowa odznaka. Jestem już na wykopie od 15 lat. Z tej okazji mam zaszczyt ogłosić, że organizuje #rozdajo 150€ dla jednego Mirka/Mirabelki!
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
mirko_anonim +20
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
#zwiazki #ciaza #seksy
#mirki pojawił mi się pewien problem. Dziewczyna z którą jestem od roku, seks uprawiamy dopiero ok 4 miesięcy powiedziała mi że jest w ciąży. Nie dostała okresu, widziałem 2 testy, narazie wszystko legitnie. Problem w tym, że jestem bezpłodny, stwierdzili to 2 lata temu bez żadnych szans na poprawę. Nie mówiłem jej o tym, uzywalismy normalnie prezerwatyw, nie uprawialismy seksu w dni plodne, bardzo rzadko dochodziłem w prezerwatywe, a ona była tak przewrazliwiona że po każdym stosunku sprawdzała czy nie jest przypadkiem peknieta. Co się mogło stać? W jaki sposób jest w ciąży? #bolecnaboku odpada i jestem tego pewien.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
moi znajomi nie mogli miec dziecka, 2 nieudane invitro, lekarz powiedzial nie ma szans
drugi I trzeci to samo (oboje mieli problem a nie tylko jedna osoba)
zaadoptowali dziecko bo to taki typ ludzi ze po prostu idealni rodzice
rok po adopcji wpadka, nigdy sie juz nie zabezpieczali bo po co tabletki I prezerwatywa skoro 3 lekarzy powiedzialo ze nie ma szans
Komentarz usunięty przez autora
Spytaj się czy ostatnio jej się nie śnił jakiś archanioł
@AnonimoweMirkoWyznania: a to, że to albo zarzutka albo masz poważne problemy z logicznym myśleniem.
@czar_Pekla: Lekarz nie jest w stanie potwierdzić tak wczesnej ciąży badaniem ginekologicznym.
Dlatego miarodajnym ilościowym testem jest poziom Bhcg z krwi.