Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +271
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +209
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Kto ich nie lubi daje plusa, reszta scrolluje dalej(✌ ゚ ∀ ゚)☞,
#feministki #zebroplusy #redpill
Nie powiedziałam, że tak nie jest. Dlaczego mówisz, że "przede
Dlaczego tak sądzisz?
@libmor: Bo sa one glowna, aczkolwiek nie jedyna przyczyna takiej rywalizacji.
Sorry, ale to brzmi troche jak bronienie tezy ze komunizm jest najlepszym ustrojem gdyz przeciez "jeszcze nigdy prawdziwego komunizmu nie bylo".
Ale to, czy ja to uważam za normalne czy nie, to dla kobiety bez znaczenia. Te statystycznie poszukują mężczyzn silnych, na których będą mogły liczyć.
Delikatniejszych? Jeżeli to jest oznaka dojrzałości, to rozumiem, że chodzi Ci o facetów, którzy potrafią sobie zdrowo radzić z emocjami, a nie rozplakanych chłopców
Komentarz usunięty przez autora
@libmor: O kurde! Ja wiem, że baby przyzwyczajone do wkładania sobie przedmiotów w intymne miejsca, ale nie zrozumieć prymitywnego żartu i jeszcze budować na tym światopogląd, to trzeba by niebywale długi kij od szczotki znaleźć. Co pcha do takich
Potem przyszedł nazizm i komunizm, które ideologicznie równały prawa kobiet i mężczyzn.
Teraz mamy k---a c--j wie co, ale z feminizmem nie ma to wiele wspólnego.
Po prostu nastała moda na roszczeniowe mniejszości, które myślą, że wszystko się im należy, bo są mniejszościami.
Komentarz usunięty przez moderatora
I niestety ale kobiety i mężczyźni nigdy nie będą równi. Ba kobiety i kobiety nie będą równe tak samo facet i facet nie będzie równy. Bo każdy z nas jest inny ma inne możliwości fizyczne, psychologiczne, psychiczne i intelektualne. A wszelkiego rodzaju walki o parytety i dostawanie stanowiska za to
Komentarz usunięty przez autora