Wpis z mikrobloga

• 53
Użytkownicy smartfonów, zaczynamy zdanie od "Urodziłem się w..." I pozwalamy słownikowi kontynuować. Jaka jest wasza historia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja zacznę

Urodziłem się w kuchni i łazience i nie tylko w I am a very happy person and I am very happy to be part of the way I feel I am a very happy person and I am very happy with the way I have been able to work with you and to you and to you and your family.

#heheszki #glupiewykopowezabawy
  • 178
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kramarz: urodziłem się z nim cos innego to sie wydaje, co chcesz robić to w sumie fajna sprawa jest prosta, co z kolei. st, to mile widziany przez najbliższe pół roku. st to tez nie wiem co dopiero za bardzo gdzie jest napisane że promocja na chwile to, ale dzieckiem i nie ma niedziel.
  • Odpowiedz
@Kramarz: urodziłem się w tym roku nie ma problemu z tym że ona ma tak w------e w dniu dzisiejszym świecie i nie wiem czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę
  • Odpowiedz
@Kramarz: urodziłem się w ogóle nie możesz z nich nie ma czegoś takiego jak coca-cola że każdy może mieć colę w zasięgu ręki i oni to robią to inni producenci nie wiem czy to bezpieczne w użyciu i nie mogę się doczekać nowego filmu Paula Thomasa Andersona z Daniel Olbrychski
  • Odpowiedz
@Kramarz urodziłem się w tym roku nie będzie to duży problem z tym nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand Press Photo Day spa nad morzem i w ogóle nie bardzo wiem jak to wygląda w ten sposób miliony sposób agitować któregoś kandydata na prezydenta miasta i gminy i tak nie miałem planów na wieczór panieński i wieczór kawalerski
  • Odpowiedz
Yyy, Urodziłem się w tym roku nie sprzedajesz butów na allegro od razu lepiej niż w przypadku gdy nie ma problemu z tym nie możemy się umówić na godzinę jakąś inną osobę za cały pobyt w szpitalu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kramarz urodziłem się w tym roku nie będzie tak źle I am a little bit worried about the fact that I have been in touch with you and I am not sure if you have been able to get hold of me for a while
  • Odpowiedz