Wpis z mikrobloga

• 53
Użytkownicy smartfonów, zaczynamy zdanie od "Urodziłem się w..." I pozwalamy słownikowi kontynuować. Jaka jest wasza historia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja zacznę

Urodziłem się w kuchni i łazience i nie tylko w I am a very happy person and I am very happy to be part of the way I feel I am a very happy person and I am very happy with the way I have been able to work with you and to you and to you and your family.

#heheszki #glupiewykopowezabawy
  • 178
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Kramarz Urodziłem się w końcu na pierwszym miejscu metalowa klatka dla chomika nie ponosi odpowiedzialności za treść zamieszczane przez użytkowników portalu poza tym to już nie ma co się dzieje w sumie to nie jest to że baza firm według branż firm według branż firm według branż firm według branż firm

I się zapętliło xD
  • Odpowiedz
  • 1
Urodziłem się w Miastkowie Kościelnym k w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie ma co zwlekać i kombinować z tym posiadam wiedzę i doświadczenie w pracy i nic nie było w tym względzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Urodziłem się skończy z kulą w twojej nodze jak takie rzeczy do mycia auta nie ma u mnie jest chyba z wioski które na telefonie siedzi w domu czy przy sobie?
  • Odpowiedz
@Kramarz Urodziłem się w sobie wlaczoby z tego powodu że powinnaś iść do pracy nie ma znaczenia i c--j wszystko na swoim miejscu tez w nocy z natanem i nie wiem co robic kolka niemowlęca i obuwie sportowe na netflix nie wiem co robic kolka niemowlęca i obuwie sportowe na netflix wlecialo a ty co to jest w salonie w domu wszyscy się na jego konto bankowe do mnie ns grę
  • Odpowiedz
@Kramarz urodziłem się w sklepie internetowym możesz kupić taniej u mnie w domu i nie mam dostępu do komputera firmowego maila z informacją o tym nie możemy się umówić na załatwienie formalności związane z hasłem do koszyka i nie tylko w tym tygodniu uczymy się w tym roku wybrani 544 razy dziennie po prostu nie ma problemu
  • Odpowiedz
  • 1
Urodziłem sie w tym samym czasie co to znaczy i jak się nastrój i tak pora na razie nie wiem co mam zrobić z tego co mi się nie podoba że będę miał wygodne łóżko w domu i tak pora na razie nie wiem co mam zrobić z tego co widze to nie wiem jak tak można się kimś innym stać.
  • Odpowiedz
@Kramarz: urodziłem się w tym tygodniu mi się że wszystkie pomysły na prezent trafił do szpitala nie wiem czy to jest to że Ci się nie chce mi się że wszystkie pomysły na prezent trafił do szpitala...

Słabo
  • Odpowiedz
  • 1
@Kramarz urodziłem się w grupie i jak się okazało jest w pracy z dziećmi w zabawie w pubie a dobrze zaraz śniadanie będę jadł i pił i jechał do domu na szczęście już mało co zostało z pracy wracać do domu. No i pętla xd
  • Odpowiedz
  • 1
@Kramarz Urodziłem się w domu bo pewnie jeszcze w drodze co tam robisz mi nie wiem jak się ma rozmiar do ilości wystawionych punktów w sumie to głupie maszyny że mam chęć coś jeszcze szybki zjeść i lecę spać
  • Odpowiedz
@Kramarz: urodziłam się w grupie i tak dalej pójdzie to na pewno będzie ciekawie zapraszamy na naszą witrynę internetową firmy przedsiębiorstwo wielobranżowe spis treści w serwisie GoldenLine xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Kramarz Urodziłem się w tym tygodniu w czwartek i piątek i sobotę w godzinach od razu po pracy i nie tylko w tym roku nie możemy się umówić na spotkanie z cyklu Grand Press Photo Day spa nad morzem i w ogóle nie kwalifikował jako oszpecenie tylko w----ł mu zarzut podwójnego usiłowania zabójstwa w dniu dzisiejszym.
  • Odpowiedz
@Kramarz: Urodziłem się w grupie wiekowej na terenie gminy w Polsce i Europie środkowej Odry i Nysy kłodzkiej w przypadku braku pieniędzy na naszym portalu pojawiają się nowe tytuły twoich ulubionych z oo logo grupy SAP ERP Optima Kaspersky mobile mix vol.
(_)
  • Odpowiedz
@Kramarz: Urodziłem się w grupie wiekowej na terenie obiektu parking strzeżony płatny zakonnik brat niedźwiedź polarny wciąga płyty główne AMD Radeon HD i DVD trailer filmu w którym mowa jest o wiele bardziej że nie ma co się dzieje.
  • Odpowiedz