Aktywne Wpisy

JanTadeusz +2
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

Linnior88 +54
Mysi obiadek (zanim mi ktoś powie że za dużo żre jest to mój jedyny posiłek dziś )
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
źródło: temp_file269839791324783777
Pobierz

Co można zrobić, żeby telefon na bieżąco wyświetlał lokalizację, nagrywał rozmowy, publikował SMSy. Czy są specjalne aplikacje do tego #android
Oczywiście coś takiego musiałby być całkowicie ukryte gdzieś w telefonie, bo syn nie jest głupi i może się szybko połapać.
Wiem, że kiedyś Orange oferowało coś takiego, jak gdzie jest moje dziecko. Jakie są jeszcze inne możliwości?
#aplikacje #telefony
Komentarz usunięty przez autora
No chyba, że wierzycie, że 15 latek nagle przestanie ćpać, bo mu się puści film. Jest w 100% uzależniony od rodziców i podejrzewam, że twarde metody wychowawcze mogą tutaj pomóc.
@Kreation sorki, nie wiem czy tego nie było czy nie doczytałem, ale nie zauważyłem, że o narko chodzi
Mam co do gościa dług wdzięczności i postaram się mu pomóc.
A może masz lepszy pomysł?
źródło: comment_PpZJeasjMKZx8F9z72zNJGIuRVToKNDW.jpg
PobierzChodzi tutaj o zdobycie informacji z kim się zadaje chłopak, żeby poinformować wszystkich rodziców. Myślę, że tylko wchodząc w całe towarzystwo uda się tej sytuacji zaradzić.
Z kolei czasem potrafi być potwornie nadpobudliwy, nie potrafi usiedzieć w miejscu. Kolega nie miał nigdy styczności z narkotykami, więc trudno mu cokolwiek ustalić.
Owszem, może i mógłby z nim pogadać, ale wtedy daje mu czas na lepsze przygotowanie się. Przecież on dobrze wie, że
Komentarz usunięty przez autora
jak piszą mirki wyżej naruszanie prywatności może doprowadzić do zaognienia sytuacji.