Aktywne Wpisy
dowujawafla +224

Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto

#acleague #assettocorsa #simracing #acldevteam
źródło: comment_KeW0YNIKf8brsULobzzBRZ8Qp6rgGPKU.jpg
Pobierz@Sim-R Jeszcze nie wiem.
źródło: comment_MUNub81Fxzxe6XLODyGqTWaYXoP5i19U.jpg
Pobierzźródło: comment_hSeFazH7CL5dUIsJQnBWyyycP8voP7D7.jpg
Pobierzźródło: comment_XJgdkZRAWv5GLlKUPow37nlafggDxWNG.jpg
PobierzI środkowy sektor BL jakoś źle się chyba wyświetla.
@valencianista: jesteś 18 pośrod 42 osób które wykręciły wymaganą ilość lapów. W przypadku LMP dochodzi 104%. "Serwer: PRO/SEMI/AM" uwzględnia również ilość zakwalifikowanych LMP na serwerze SEMI.
"Do lidera" zmienia się na "Do Pro/Semi/Am" w zależności od zajmowanego miejsca.
A twój dziwny czas w 2 sektorze to bug xD 1 min wyleciała
Komentarz usunięty przez autora
No nic, świetnie to wygada i czekam na premierę ;)
Ja w C++ przeklepałem prawie trzy lata i zmigrowałem do full stack web developmentu (ʘ‿ʘ)
Wcześniej dziabałem w PHP, Railsie, jQuery, Coffee, coś tam w WinFormsach i skończyłem w C++ (╯︵╰,)