Aktywne Wpisy
Czartu +89
Możecie stawać na #!$%@?, ale pOlka i tak woli chłopa co będzie ją zdradzać, ćpać i wszystkiego jej zakazywać.
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
hussar1610 +49
#pierwszywpis #nieruchomosci #dom #dzialka #debata #przemyslenia #patodeweloperka
Cześć, czy ja zwariowałem, czy czegoś nie rozumiem czy to Polacy zwariowali. Co prawda jest sporo ludzi którzy chcą zamieszkać w domu a nie w bloku i teraz co wybierają...
Ja już nie mówię nawet o szeregówkach - bo tu zdarza się słyszeć (chyba) rozsądne opinie nt. tego że łącza one wady mieszkania w bloku i wady mieszkania w domu, ale nawet jak mówimy o
Cześć, czy ja zwariowałem, czy czegoś nie rozumiem czy to Polacy zwariowali. Co prawda jest sporo ludzi którzy chcą zamieszkać w domu a nie w bloku i teraz co wybierają...
Ja już nie mówię nawet o szeregówkach - bo tu zdarza się słyszeć (chyba) rozsądne opinie nt. tego że łącza one wady mieszkania w bloku i wady mieszkania w domu, ale nawet jak mówimy o
Mam domenę na ovh, i hosting na webh ( ͡º ͜ʖ͡º) ,serwery dns tez na webh, domena jest na serwerach DNS webh. Rekord MX mam ustawiony na ip poczty webh, mój problem polega na tym że maile można wysyłać ale nie odbierać. Przy próbie wysłania maila na alias@domena.pl dostaję błąd o niepoprawnym adresie ... 500 MX Record for this domain is not redirect.ovh.net Ktoś ma pomysł co zrobiłem źle? :D
#domena #domeny #dns #ovh #webh
Sęk w tym że rekord MX 'redirect.ovh.net' - już nie istnieje, domenę hostuje teraz na webh i tam już jest ten wpis ustawiony (na mój serwer), pozostałe wpisy działają więc nie do końca rozumiem skąd to 'redirect.ovh.net'.
Na początku dostawałam zwrotki jak kolega wyżej. Zmieniłam ustawienia. Zwrotek nie dostaje. A poczta dalej nie przychodzi. Kto może w czym tkwi problem?