Wpis z mikrobloga

Mirki moje miłe, chciałem zabezpieczyć samochód na zimę i zastanawiam się czy powłoka polimerowa wystarczy czy jednak wyskakiwać z grubej kasy i robić ceramikę. Trochę wydałem na auto i wolałbym takie wydatki przesunąć w czasie, ale też chcę zadbać o lakier i mieć czyste auto. Ktoś może poratować dobrą opinią ? Druga sprawa, polecacie kuro #detailing ? #motoryzacja #krakow
  • 16
@patolove: mam ceramikę robiona w kuro i całkiem fajna sprawa, auto odzyskało blask i łatwo się go myje. A kuro jest profesjonalne, No i deko droższe niż konkurencja
@patolove: jak robilem nie mieli pakietów, ale mam ceramikę ServFaces Final, teraz sam nie wiem czy nie brałbym wosku premium raz na 4 miesiące i odświeżał tylko efekt. Ceramika pierwszy rok zajebiście wygląda, głęboki kolor, do tego połysk, jednakże czeka mnie małe malowanie samochodu w poniedziałek, a wtedy trzeba powtórzyć ceramikę na tym elemencie. Wosk wychodzi wtedy taniej ^^.
Dostajesz efekt lustra/szkła - mniej więcej jak na zdjęciu.
Pobierz isamaul - @patolove: jak robilem nie mieli pakietów, ale mam ceramikę ServFaces Final...
źródło: comment_SaUNJjdB2xwO2dh3pr2eRGPGD7M4UsXB.jpg