Tak, stałem pod blokiem, nawet w nim mieszkałem-tak jak miliony Polaków.Nie każdy miał wille w PL lub Szwecji i z górki jak resortowe dzieci.
Pamiętajcie więc. Jeśli wychowaliście się w domku jednorodzinnym, w jakimś fajniejszym mieście, nie biegaliście w dresach, nie staliście pod blokiem z browarkiem, tylko szanowaliście swoją godność i mieliście rozum człowieka, to na pewno jesteście resortowymi dziećmi.
@anonimek123456: Nie lubię tego gnojka, szanuję wiele przejawów ciśnięcia z niego beki - nawet z tego imydżu à la młodociany złodziej torebek, ale w sumie używanie tego jako poważny argumentu średnio mi się akurat podoba.
@anonimek123456 no tak, bo jak ktoś mieszka w bloku to nie szanuje swojej godności i rozumu człowieka. Zajebista konkluzja albo beznadziejna konstrukcja zdania. Równasz do jakiego tym wpisem.
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
Pamiętajcie więc. Jeśli wychowaliście się w domku jednorodzinnym, w jakimś fajniejszym mieście, nie biegaliście w dresach, nie staliście pod blokiem z browarkiem, tylko szanowaliście swoją godność i mieliście rozum człowieka, to na pewno jesteście resortowymi dziećmi.
#bekazpis #bekazjakiego #neuropa #polityka
źródło: comment_CQ3WnUkP9ybCTkyZd3tw0cHpXXKpNI4x.jpg
Pobierz@anonimek123456: ale p---------e
@Opipramoli_dihydrochloridum: To prawda, nigdy tego nie ukrywałem, ale jak pokazują ostatnie wybory na polaków to działa wyśmienicie.