potrzeba zadzwonić do tego gościa bo na bal blar ni cholery nie mogę się skontaktować pomóżcie proszę tam każe mi cos wykupywać a ja nie mam pojęcia o co chodzi. kumpel do którego dzwonie nie odbiera a on sie na tym zna #help sprawa życia i smierci
@a-lexis: o co Ci chodzi? Możesz jakbyś składnie napisał to byśmy zrozumieli. Domyślam się, że chodzi o to, że nie masz wykupionej 'przepustki' do rezerwowania przejazdów tzw blablapass. Jak wykupisz to będziesz mógł rezerwować.
@BlaBlaCar: przez to was po prostu znienawidziłem... tyle wyzwisk to chyba jeszcze na nikogo nie poleciało od dawien dawnych. Nikt nie umiał tego zrobić dopiero 4ta osoba do której dzwoniłem Na szczęście kierowca trafił się super. Pamiętam kilka lat temu jak korzystałem to nie było takich problemów był numer pach pach i tego a teraz tutaj jakieś karty chciało. Ja żadnych kart kredytowych nie używam jestem kategorycznym przeciwnikiem. Naszczęscie kiedyś ktoś
@a-lexis: BlaBlapass jest wygodną metodą rezerwowania przejazdów - wcześniej należało uiścić opłatę również kartą lub przelewem przy każdej rezerwacji. Dzięki BlaBlaPass opłatę uiszczasz raz na 6 miesięcy.
Czy za 4500 zł netto, warto wyprowadzić się od rodziców i zamieszkać w mieście 100k mieszkańców? Czy realnie jestem w stanie się utrzymać i coś odłożyć? #pytanie #zarobki #pracbaza #zycie
https://www.blablacar.pl/trip-gorzow-wielkopolski-warszawa-916838825
potrzeba zadzwonić do tego gościa bo na bal blar ni cholery nie mogę się skontaktować pomóżcie proszę tam każe mi cos wykupywać a ja nie mam pojęcia o co chodzi. kumpel do którego dzwonie nie odbiera a on sie na tym zna #help sprawa życia i smierci