Wpis z mikrobloga

@Meliszka: co w związku z tym? Często tak chodzę, nawet jak jest zimno i jakoś wcale zbyt dużo ciepła przez te kostki mi nie ucieka i w niczym to nie przeszkadza, więc może jej też nie.
  • Odpowiedz
  • 7
Co z Wami, Mircy? Nikt nie wrzucił jeszcze mema o cienkiej kurtce i stylowej śmierci w zimie??? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Meliszka: sezon na #!$%@? fotek z ukrycia bo ktoś #!$%@? uwazam za otwarty. to, że Ty masz syndrom 80 letniej, starej baby, której całe ciepło #!$%@? przez kostki to nie znaczy, że ktoś inny też ma. A za fotkę z przyczajki to w ogóle wrzucam na czarno.
  • Odpowiedz
@Meliszka: o ile szkaluję zdjęcia z przyczajki, to jednak bardziej szkaluję tę #!$%@?ą modę na gołe kostki. u facetów to już w ogóle, ogólnie zazwyczaj mam #!$%@? jak ktoś się ubiera i jak wszyscy ubierają się tak samo bo jest moda to mam bekę, ale to jest po prostu żenujące xD łap plusa
  • Odpowiedz
@ZjemCiKeczup: Jestem gorszy niż ci się wydaje. Żaden ze mnie bialorycerz. Ale wytykać jej to ze zrobiła zdjęcie stopek, to tak jakbyś wytykał ze zrobiła zdjęcie manekinowi. Miej #!$%@? rozum i godność człowieka.
  • Odpowiedz