Wpis z mikrobloga

@Meliszka lap plusa. Bka z wszystkich swiecie obrazonych. Tu nie chodzi o dawanie j-----a o to czy ktos chodzi w spodniach w kratke czy misie tylko o debilna mode ktorej wynikiem jest banda gimbusow wystawiajacych swe stawy na k------o chłodny wiatr. To cholernie debilne i niebezpieczne ze wzgledow zdrowotnych i jezeli jest trendem wsrod dzieciakow to dorosli ludzie rozumni powinni z tym walczyc. No ale k---a wiadomo, wykopowa gimbaza jest oburzona.
  • Odpowiedz
@Meliszka: musisz poczekac pare tygodni z takimi wpisami na mirko jest teraz trend wyśmiewania robienia ludziom takich zdjęć
to jest jak wykres waluty, niedługo trend się zacznie odwracać
chociaż ten już długo trwa k---a nie wiem czy pare tygodni starczy
  • Odpowiedz
@ogrod87: najzabawniejsze jest to, że jak na zdjęciu jest Arab, Ukrainiec albo ktokolwiek kogo wykopki nie lubią, to wtedy NIKT nie pisze o przyczajce ani s-----------h. Oburzenie wykopków jest tylko wtedy, gdy na fotce jest dziewczyna albo ktoś mogący sam być wykopkiem. Wówczas zaraz hurr durr jak możesz robić zdjęcia!
  • Odpowiedz
@zarowka12: Ty naprawdę nie rozróżniasz robienia zdjęć publicznych do różnych fotoreportaży, od zrobienia zdjęcia z przyczajki, żeby wrzucić na mirko celem naśmiewania się?
  • Odpowiedz
Ale wytykać jej to ze zrobiła zdjęcie stopek, to tak jakbyś wytykał ze zrobiła zdjęcie manekinowi. Miej k---a rozum i godność człowieka.

@oczyszczony: ty się dobrze czujesz? robienie zdjęć obcym ludziom z przyczajki i wrzucanie tego do internetu to to samo, jakbyś sfotografował manekina, no tak XD
  • Odpowiedz
@Meliszka uwielbiam takie posty. Od razu widać, ile jest tutaj bezmózgów, co chodzą z odkrytymi kostkami, bo taka moda. Ale jak ktoś wrzuci zdjęcie długich, kolorowych skarpet, to przystępują do obrony białych stópek xdddd
  • Odpowiedz
@rdkN: A widzisz tam jakąś twarz? Pośladki? Verdomme nawet łydek nie widać. Ja nie wiem o co wy się plujecie? Ostatnio dwie niemki robiły mi zdjęcie z p----------i, udając że robią sobie selfi. Później po pijaku chciałem zmacać murzynkę z zajebistą dupą i jescze z bardziej zajebistymi cyckami i ty mi będziesz mówił, że zdjęcie kostek u jakiejś randomowej postaci zakrawa o patologie.
  • Odpowiedz
@rdkN: No tyle, że nijak się mają kostki do osoby. Nie uwieczniasz ani nie robisz krzywdy komuś postronnemu. Co innego jakby zrobiła zdjęcie z twarzą, to mógłbym się z wami zgodzić.
  • Odpowiedz