Aktywne Wpisy

Aurielle +156
Sprawiliśmy bliskim prezent na święta i powiedzieliśmy o ciąży. Już początek 4 miesiąca, więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze 💙 Prawdopodobnie synek 💙
#ciaza #rodzicielstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #szczescie #logikarozowychpaskow #chwalesie
#ciaza #rodzicielstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #szczescie #logikarozowychpaskow #chwalesie

cendrek +116
Nareszcie mogę powiedzieć że jestem szczęśliwym człowiekiem.
#alkoholizm #czujedobrzeczlowiek
#chwalesie
#alkoholizm #czujedobrzeczlowiek
#chwalesie
źródło: Screenshot_2024-12-26-17-55-12-444_com.thehungrywasp.iamsober-edit
Pobierz

Dla mnie bycie dobrym barmanem to jest sztuka.
To jest jedna z tych rodzajow prac w ktorej moze kazdy debil pracować, ale byc dobrym barmanem to jak wspominałem sztuka.
Moja specjalizacja sa koktaile, oczywiście wszystkie klasyczne, no i te co popularniejsze, poza koktailami specjalizuje sie w rumie, w koncu pracuje w The Rum Kitchen.
Ostatnio bylem na szkoleniu, a szkolenia dla barmanow sa niesamowita czescia tej pracy.
Uczyli mnie o dominikanskim rumie 1888.
Plus dostalem mala butelke rumu, pierwsza w mojej nowej kolekcji, ale na pewno nie ostatnia.
#rum #barman #a-----l #praca
źródło: comment_LjWPZx4aikikP7PWfpYmiu5NcaSuWTGm.jpg
PobierzPozdrawiam
Jeśli lubisz gotować to możesz sobie przyrządzić samemu syropy np waniliowy, falernum
Pozdrawiam
@merho:
Widze tutaj mireczek jest minimalnie troszkę tyci lepiej zaznajomiony z tematem, wiec po prostu przytakne.
Jesli chcesz zeby shoty byly warstwowe to pamiętaj, syrop, mixer i na gore a-----l, wtedy wszystko powinno sie ladnie rozdzielic.
A cena nie ma znaczenia, tak do 150 za butelkę chce.
Pozdrawiam
Jeden z popularniejszych szotow to bedzie B52.
Kahlua / Bailey's / Triple sec
Wez tez pod uwagę ze w Polsce jest troche inna kultura picia, a takimi smakowymi shotami to sie towarzystwo nie porobi.
Pozdrawiam
Na wodkach to sie malo znam, wiec moze soplica orzechowa? Xd