Wpis z mikrobloga

Poraża mnie logika mężczyzn, którzy zostali zdradzeni po czym rzucają się na tego gościa, który wyruchał ich kobietę/żonę/narzeczoną. Co, to tylko jego wina? Zmuszał dziewczynę do seksu? xD Gdyby mi się coś takiego trafiło to nie wykonywałbym żadnych ruchów względem takiego typa, a raczej byłbym mu wdzięczny, że pokazał mi, że moja dziewczyna jest niewierna i nic nie warta i dzięki temu zaoszczędziłem wiele czasu i życia z taką larwą. Bez jaj, po co się rzucać, grozić czy bić na gościa skoro jeśli suka nie da to pies nie weźmie?
#logikaniebieskichpaskow #oswiadczenie #bekazniebieskichpaskow #zwiazki #zdrada #przegryw #gownowpis #wygryw #bekazpodludzi
  • 20
  • Odpowiedz
@DobrotliwyAlbert: 100% racja kiedyś byłem bolecem na boku(nieświadomie) i nakrył nas #!$%@? mąż laska wyłapała blache w potylice a ja grzecznie podziękowałem, że tak dobrze ją nauczył #!$%@?ć podwawellską ( ͡º ͜ʖ͡º) jeszcze później do mnie dzwonił czy nie zeznawał bym na sprawie rozwodowej, ogólnie spoko ziomek
  • Odpowiedz
@jak_to_tak: ale jest różnica w "byl zwiazek sie rozstalismy i sie dupcze z nowym bolcem" a " no w sumie nam sie nieuklada ale najpierw poskacze na nowym bolcu zeby sprawdzic czy oplaca sie zamieniac"XD
  • Odpowiedz
@DobrotliwyAlbert: zależy, może być sytuacja, że ją nakręcał na seks a z ciebie się śmiał z kolegami że jakiegoś frajera panne obraca. Jedynie jak kolo nie wiedział, że ona kogoś ma to jest okej. Ale jak typ wie, że ona kogoś ma mimo to do niej podbija to do ciebie szacunku raczej nie ma.
  • Odpowiedz
@DobrotliwyAlbert ogólnie to jednak trochę zależy. Ja osobiście nigdy bym się nie brał za zajęta kobietę, ale niektórym to nie przeszkadza.
Ale też raczej jestem zdania że to osoba zdradzająca, a nie z którą się zdradza jest winna - słowa znajomego którego zdradziła żona:
"Suka nie da, pies nie weźmie"
  • Odpowiedz
@KlejnotyNilu: xD i #!$%@?, ze do ciebie szacunku nie ma? #!$%@? każdego po ryju, kto na ciebie krzywo spojrzy? Prawda jest taka, ze to jej wina, bo dała się nakręcić. Gdyby ten nie nakręcał, to zrobiłby to inny, czyli w ostateczności i tak by się puściła. Tyle w temacie.
  • Odpowiedz