Aktywne Wpisy
BRTM +669
Ja rozumiem, że można nie lubić Uznańskiej-Wiśniewskiej, ale zarzucanie Sławoszowi tego, że rodzina milionerów załatwiła mu lot w kosmos jest abberacją.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
źródło: slawosz
Pobierz
KRZYSZTOF_DZONG_UN +151
źródło: temp_file3695200083318160319
Pobierz

http://www.espnfc.us/blog/transfer-talk/79/post/3235696/mesut-ozil-tells-arsenal-teammates-hes-leaving-for-manchester-united
#plotkitransferowe #arsenal #united
@CREAMY_SUPERIOR:
Źródłem jest the mirror, artykuł oparty jest na wcześniejszych domniemaniach i raczej nie wierzę, że już teraz powiedział kolegom z zespołu iż przeniesie się do United, bo ma zbyt ogarnięty PR by psuć sobie wizerunek. Nie mówiąc już o tym, że oficjalnie z United może rozmawiać dopiero 1 lipca i wówczas pewnie dołączy do Mourinho kosztem Maty, ale to wciąż spekulacje.
@Pustulka Pewnie agent gra o kontrakt, ale coś może być na rzeczy.
@wcale_nie_mam_tu_konta: Od stycznia może rozmawiać tylko z klubami z zagranicy, z zespołami z Premier League może dopiero jak mu się skończy kontrakt.
@Delgado: Ozil trochę taki jest, a po odejściu Flaminiego ogranicza kontakty z drużyną do minimum, on to traktuje jak zwykłą pracę, zresztą koledzy z zespołu też tak o nim mówią jest cichy, wykonuje co do niego należy, wita się, żegna i wraca do domu.