Wpis z mikrobloga

@lsrrdc: no demo fifa18 to właściwie była fifa17 i nic innego, teraz zupełnie inna dynamika jest, inne podania, wychodzące już tak nie dochodzą po skrzydłach ze pod róg przeciwnika od własnej bramki jednym podaniem dojdziesz, sporo zmian, czy na dobre ? mi osobiscie sie gorzej gra, zawsze lubiałem trochę wiecej otwartej przestrzeni do podań, ale z drugiej strony teraz jak czasem klepkę zrobię i gola strzele to sam sie sobie dziwie
@ActiveekHere: jak tylko odpaliliśmy tydzien temu demo z kolegą to mieliśmy już wtedy wrażenie że jest #!$%@? strasznie powoli, jak w 16. Mi to w sumie pasuje bo moj styl gry to raczej spokojne zdobywanie pola niż hurrr durrr na pałe przed siebie :D
@omgoogle: ja gram od poczatku 4-1-2-1-2 i nie zamierzam zmieniac

@lsrrdc: wlasnie google zle napisał, przed patchem 18 była w #!$%@? szybka jak fifa 13, padało po 14 bramek na mecz czasami, gracze się cieszyli tym, że sztuczki są efektywne i gra się bardzo dynamicznie, kiedy ea zmieniło grę na taką że twoi zawodnicy się zachowują jak krowa w bagnie to wylało się wielkie wiadro hejtu i krytyki