Aktywne Wpisy
bawelna100pro +546
Bawi mnie jak Donatan, niegdyś promotor słowiańskich biustów i gównomuzyki, obecnie poważny potentat mieszkaniowy, odpala się w komentarzach pod jakims postem randomowego fanpejdzu Popularne, gdzie linkują posta o tym, jak spłakał się, że nie może teraz kupować po 15 mieszkań.
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka
źródło: 1000071036
Pobierz
rzzz +345
Ponad 20 letni pustostan w stanie deweloperskim xD
Perełka dla kolekcjonera, tylko brać i trzymać puste następne 20 lat.
#nieruchomosci
Perełka dla kolekcjonera, tylko brać i trzymać puste następne 20 lat.
#nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierz

Jedna babcia była dla mnie nikim. Chciała żeby ciąża ze mną była usunięta. Gdy tata jasno odmówił to ucięła wszystko, wywaliła moich młodych rodziców z domu, a bieda była ponoć straszna. Tata nie pozwolił. Jak już jakoś się to po latach rozeszło po kościach - nadal mnie nienawidziła. Cokolwiek nie zrobiłem podcinała skrzydła. Była wredną k---ą i cholernie mi przykro mówić tak o swojej babci. Czuję się jak g---o gdy myślę o tym, że gdy będąc już dorosłym samodzielnym mężczyzną, na wieść o jej śmierci uniosły mi się lekko kąciki ust. Nienawidzę się za to, ale skutecznie zapracowała na to.
A piszę to, bo moja druga babcia ma dziś urodziny i zawsze mnie wspierała. Autentycznie teraz k---a płaczę. Zawsze była ze mną, nawet jak coś z------m to mogłem się do niej zwrócić, nigdy mnie nie zawiodła. W ogóle to dzięki niej jestem dobrym człowiekiem. Nie oceniała, nie ganiła - rozumiała i rozmawiała zawsze. Dzisiaj już nie jest taka żwawa, dlatego też ja oddaję choć 1% tego co mi dała. Zresztą już mieszka ze mną.
I oceniajcie mnie jak chcecie, ale Elżbiecie, czyli pierwszej wymienionej babci - z chęcią wyszczałbym się na grób. Nie zrobię tego, ale nie była warta nic. Cholernie mi przykro, że tak muszę mówić, ale rodziny się nie wybiera, a ja nie jestem człowiekiem który gryzie się w język. Dlatego po tysiąckroć doceniam Wandę, za którą w tym momencie oddam życie. Bez niej nie miałbym żadnego życia.
Taką babcię jak Wanda życzę każdemu. No i życzcie jej stu lat minimum, obchodzi 75 urodziny i nawet nie potrafię okazać jak bardzo ją kocham i jak wiele dla mnie zrobiła. Nigdy już tego nie zrozumie, ale ważne że ja rozumiem. To też mi zawsze powtarzała. Że nie każdy dobry uczynek ci się realnie odpłaci - ale ta osoba będzie wiedzieć. No i właśnie - wiem.
Wiem, że nikt nie przeczyta, ale gdzieś sobie anonimowo muszę to wylać. Oby mnie przeżyła.
#oswiadczenie #truestory
@GoSiulKa: Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką hipotezą, ale u mnie w rodzinie jest tak bardzo to! (ꖘ‸ꖘ)
Komentarz usunięty przez autora
@mandrake0: A z moich obserwacji wynika, że jesteś idiotą. Nie kochały cię ani babcie, ani polonistka, bo żadna z nich nie nauczyła cie ani kultury dyskusji, ani czytania ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałam, że zawsze jest tak, jak twierdzę, tylko że bardzo często, a dwie Mirabelki w swoich komentarzach wyraziły identyczne z moimi spostrzeżenia. #czarnolisto ignorancie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu