Aktywne Wpisy
L3stko +31
depralin +3
Dla wszystkich tych co cieszą się,że jest wojna u ruskich.
Serio was to cieszy? Jak to się rozwinie,to my Polacy jesteśmy w zagrożonej pozycji,bo Putin może użyć atomówki żeby to wszystko rozgonić,drugia kwestia jak Putin zostanie stracony to grupa wagnera pierwsze co to będzie kontynuowała wojnę i to pewnie oni użyją atomówki,żeby nie wyszli na wstydliwej pozycji.
Rosja ma ponad 3000 atomówek,chyba nie muszę mówić o skali zniszczenia?
Poniżej zdjęcie jednej najmniejszej
Serio was to cieszy? Jak to się rozwinie,to my Polacy jesteśmy w zagrożonej pozycji,bo Putin może użyć atomówki żeby to wszystko rozgonić,drugia kwestia jak Putin zostanie stracony to grupa wagnera pierwsze co to będzie kontynuowała wojnę i to pewnie oni użyją atomówki,żeby nie wyszli na wstydliwej pozycji.
Rosja ma ponad 3000 atomówek,chyba nie muszę mówić o skali zniszczenia?
Poniżej zdjęcie jednej najmniejszej
#pytanie #programista15k
Chciałbym być programistą ogólnie zwiększyć wiedzę, kreatywność bo to podobno poprawia noi z czasem mieć możliwość pójścia do takiej pracy.
Uczyłem się javascript ale tutaj to #!$%@? sytuacja bo frameworków więcej niż mam włosów na głowie kolejne idą bo modne bo lepsze..
Choć fajnie mi się pisze w nim to boje się że nie ogarne tego bo mnie to przerośnie i odpuszcze znowu..
teraz miałem uczyć się angulara a bo praca i super.. patrze a tu angular, angular 2 i angular 4 ;] no to se myśle idź pan w #!$%@? zanim ogarne to, to kolejne 3 wersje wyjdą w ciągu roku..
Polecicie coś co nie ma tak bardzo szybkich zmian?
-java odpada
ale może C#?
Chciałbym zacząć w kwietniu prace nawet ten staż
Jak ogarniesz trochę temat to pracę masz od ręki. Wada to niskie zarobki bardzo początkujących.
Z języków - C#, PHP, Java, Swift.
@mmdnnn: naucz się porządnie jednego konkretnego (np. reactJS), a nie 50 różnych po trochu..