Wpis z mikrobloga

Serio chce wam sie pocieszać te księżniczki na #tinder ? Mnie by taki cringe złapał jakby mi taka odpisywała półsłowkami a ja bym się starał jak Wy, myślając, że na mnie spojrzy. Jesteście k---a pantoflami i uważacie się za gorszych, od typowej księżniczki karynki z tinder czy baado, bo się płaszczycie przed nimi, a potem sie dziwicie czemu mają takie wymagania, jak tacy jak Wy zrobią dla nich wszystko i są dostępni 24/7, a ona się rucha z innymi wtedy xD #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
#rozowepaski #tfwnogf #przegryw
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AldoRaine: No XD Co oni tym chcą osiągnąc. Zastanawia mnie to dokąd zmierzamy jako gatunek mężczyzn, jak dajemy się tak pantoflować, nie chce tu uogulniać, ale duża część społeczenstwa naszej płci właśnie tak robi z dziewczynami, przez co one czują się teraz ZBYT wyjątkowe, bo mogą nic nie robić, nie mieć pasji a i tak będą miały udane życie
  • Odpowiedz
@beagl: zdecydowanie masz rację mówiąc, że faceci biegają za tymi tinderowymi damami a one to wykorzystują. A potem jest użalanie xD ja już nie wiem czy takie gloryfikowanie tinderowych panien, które ewidentnie mają cię w dupie to przegryw czy s----------e
  • Odpowiedz
  • 9
@AldoRaine Śmieszy mnie to, zasada jest prosta, nie odpisuje po wiadomości, nie jest zainteresowana. Wybierasz inną, gdzie tu problem? Jak towar, nie ten będzie inny. Tyczy się to obu stron.
  • Odpowiedz
@beagl Mam kolegę, człowiek należy do pewnego rodzaju elity. Okazuje się że ma system, stworzył bota pomocniczego który akceptuje wszystkie laski automatycznie, pomaga mu najwydajniej prowadzić rozmowy na Tinderze i liczy od razu skuteczność ( ͡° ͜ʖ ͡°) Krótka rozmowa prowadząca do szybkiego umówienia się na kawę. Kawa trwa 20 minut, niczym rozmowa rekrutacyjna i potem idą do łóżka albo się żegnają. Ponoć 30% skuteczności dzięki czemu
  • Odpowiedz