Aktywne Wpisy
rastafari85 +134
Nawet wiadro ładniejsze od scyzorykowego, a o smaku to nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Rozum mówi mi, że powinienem jeszcze zostać w Polsce, no ale serce jest za tym, by jechać, póki jestem młody, bez zobowiązań i z jakimiś ideałami. Tylko jak wtedy szukać pracy zagranicą? Przez agencje? Jeśli chodzi o konkretne kraje, to też mam może głupie podejście, ale nie chciałbym emigrować byle gdzie, byleby zagranicę. Nie patrzę na potrzeby rynku ale pod kątem tego, gdzie chciałbym żyć. Myślałem nad #norwegia, albo #hiszpania. Do Norwegii bez doświadczenia i języka raczej nie mam startu, w Hiszpanii bezrobocie...
#praca #pracbaza #studnaza #pytanie #emigracja
Komentarz usunięty przez autora
Potwierdzam na swoim przykładzie w Niemczech. Generalnie zasada jest taka, bez znajomości języka w kraju w którym się go używa na co dzień nie ma po co wyjeżdżać. Chyba ,że kręci kogoś mieszkanie w spelunie i życie jak robak czując się obco.