Aktywne Wpisy
Darthal +28
Wyobrażacie sobie w ogóle leżeć razem z dziewczyną, gdy ona jest przytulona do was, oglądać jakiś film na netfliksie, całować się w między czasie, dotykać, spać razem czując jej ciało obok. To uczucie że ona was kocha, pożąda was, stara się. Przecież to musi być coś zajebistego.
#samotnosc #przegryw
#samotnosc #przegryw
kvvach +260
po kolei:
parkuje swój samochód, obok mnie parkuje kurier, wysiadam z auta - patrzę ... o kur! pali się! miałem 2 gasniczki w samochodzie, bez chwili zastanowienia - zawleczkę, cyk i gaszę. po chwili jakiś facet - wręczam mu 2ga gaśniczke i gasi ze mną. kurier wychodzi ze sklepu gdzie dostarczał paczki, słychać straż, policja tez już jest. biedny kurier cały się trząsł. ale po chwili uspokoił się.
ja za to mam teraz fajny stan - zajebiste uczucie komuś pomoc. andrenalina od dawna nie była na takim maxie jak teraz.
#straz #czujedobrze #pozar #samochod #motoryzacja #policja #fedex #kurier #pomoc
#czujedobrzeczlowiek
@James_Earl_Cash: Dla firmy :(. Ale biedaczysko pewnie musialby sie tlumaczyc ze spalonych paczek, kto wie, czy nie #!$%@? go w sadzie i nie przerzucili kosztow na niego.
Brawo OP └[⚆