Wpis z mikrobloga

Gruby zachował się mega #!$%@? w stosunku do tego ziomeczka co wbił na strumyk z godzinę temu. Potężny streamer #!$%@? ze go nie zna, #!$%@? wie kto to jest itp. To ja się pytam? Czy on resztę widzów co wpadali znał? Przy nikim kto już wlazł do meliny tak się nie zachowywał. Grubemu chyba #!$%@? po PGA od tej popularnosci. Myśli ze jak wszyscy do niego podbijali to on jest teraz nie wiadomo kim. Gruby umyj łokieto. Jebnij sie w szmaciure, usiądź na butli od wanisza i gościu przestań gwiazdorzyć. Esssa mordeczki.

-3 złote
#danielmagical
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eltimero: a ile razy danielek juz mowil by po 22 do niego nie przyjezdzac bo moze byc tak ze wykopie ta osobe? Jak ktos jest glupi i nie mysli, nie umie sluchac to tak konczy. Mi to pasowalo, niech sie koles nauczy uzywac mozgu gdy ktos stawia ultimatum na odwiedziny.
  • Odpowiedz
  • 8
@dawidczeta: spoko, tylko po co go wpuszczał na melinę i jechał po nim? Było mu to powiedzieć ze sorry ale nie wpuszczam po 22. Ile razy przez okno gadał ze za późno i nie wpuszcza. Chodzi mi głównie o zachowanie grubasa. Mógł to kulturalnie załatwić. Kiedyś gości z Warszawy nie wpuścił a mieli dalej niż ten ziomeczek i wszystko załatwił bez spin.
  • Odpowiedz
@eltimero: sprawdz powtorke to gocha wpuscila a nie on, a ze zanim daniel byl juz w korytarzu to ten wlazl no coz... tak czy siak jasno powiedzial 3 min i elo. A kolo spokojnie kojnie 5-10 min siedzial
  • Odpowiedz