Aktywne Wpisy
Cancermoon +277
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Anty_Chryst +2
Jakiś frajer nalepił mi karnego #!$%@? za złe parkowanie, a ja tylko stanąłem tak, żeby się zrównać z innym samochodem, który źle stał.
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Rozwiązanie również jest dobre jako osobna aplikacja na telefon do gier których na telefonie nie ma (wspomniany gwint) a wystarczy do nich obsługa myszki. Gorąco polecam, bardzo to wygodne i przyjemne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lifehack
@bizonsky
Na telefonie lekkie przy zmianie masztu nadawczego da się odczuć, czasem zrywa całkiem
Za to w pracbazie brak opóźnień, czasem coś wywali, alerzadko i tylko dlatego że wszystko u mnie śmiga po sieci którą się czasem za bardzo obciąży innym potrzebnym w pracy gównem (co do łącza w domu stacjonarka podłączona modułem wi-fi do modemu z łączem od upc 80mb/s w pracy też internety mamy niewolne ale nie
A tu masz instrukcję, którą wrzuciłem na forum CDProjekt intrukcjon
@Ion_cannon: nie wiem czy postąpiłeś zgodnie z instrukcją zamieszczoną w komentarzu nieco pod wpisem, ale pewnie nie, skoro nie działa. Dasz radę.