@brzusio: Ta walka nie miała się odbyć na zasadach mma? Tu jakaś parodia K1 i nie mówię tu o tym co prezentują ''zawodnicy''. Sędzia zdaje się sam nie wiedzieć jak ma reagować w niektórych sytuacjach.
@johnmorra: Bonus powinien zmienić ksywę na LGBT bo wyruchał wszystkich, którzy zapłacili za bilety, nie zależnie od płci i orientacji XD Okropnie się to oglądało
@johnmorra: Cała gala charytatywna czy tylko wypłata gwiazd wieczoru? Nie wiedziałem, biję się w pierś. Co nie znaczy, że można było zaprezentować się lepiej niż cepeliada i pływanie od 1 rundy
@johnmorra: Mniejsze gale w Polsce też sprzedają bilety i nie muszą walczyć celebryci ;) Nie ważne widziałem co chciałem: luje, kołowrotki i lołkingi. Co najważniejsze wszystko z całej epy ( ͡°͜ʖ͡°)
A teraz w radiu usłyszą Państwo cegiełke na rzecz ofiar powodzi – Moja i twoja nadzieja, w wykonaniu Sanah, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Vito Bambino, Roxi Węgiel, Viki Gabor....
Halo chłopy #cnc co tam dziś toczycie, frezujecie, szlifujecie. Ja dziś mam oddelegowanie na ukochanego TURA 50 i taki wałeczek elegancko utoczyłem a zaraz za ślimaki M3 Z3 się będę brał ʘ‿ʘ #pracbaza
#bonusbgc #warsawshore #mma
źródło: comment_vaajmpCQ9R8xFeysTqgKndByOfJybAvZ.jpg
Pobierz