Aktywne Wpisy
OVHcloud +149
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +32
Korki na alejach i od Konopnickiej też z tego powodu bo "bawią się" światłami.
Komentarz usunięty przez autora
@Traviu: że co? Przecież tam jest bezpieczne, bezkolizyjne przejście podziemne. Debilizm ZIKiTu w najczystszej postaci.
@bynon: Kogo to obchodzi. Windę im trzeba zrobić.
@bynon: tyle że mówimy o głównej przelotówce północ-południe
@bynon: i właśnie dlatego jestem zwolennikiem skrzyżowań bezkolizyjnych. Większa płynność ruchu i bezpieczeństwo wszystkich jego uczestników.
Druga sprawa, że bez północnej obwodnicy nie ma co rozmawiać o roli A4 i S7 jako obwodnicy miasta.
@bynon: A my potrzebujemy mniej świateł i więcej miejsc parkingowych.
@Arv_: kto to "My" ? Tez mam samochód, ale po centrum jeżdze rowerem bo cenie swój czas. Wiec miejsc parkingowych w centrum? Bez kolizyjne skrzyzowania żeb ywjechac do centrum? To powoduje, ze wiecej osób jedzie samochodem i wszystkich samochodów jest jeszcze wiecej i dalej wszystko zakorkowane.
@goferek: W centrum Krakowa? ok jeśli przekopią tunel pod całym miastem, ale na powierzchni eskakady i slimaki pomiędzy kamienicami? a pod spodem co getto i slumsy? Idea autostrad w miastach sie nie sprawdziła i od lat 70tych na zachodzie się ogranicza ruch samochodowy w centach miast. Nie ma sposobu na korki po za wiekszym udziałem
@bynon: A kto potrzebuje mniej samochodów w centrum? Rowerzyści? Pedały? Wegetariane?