Aktywne Wpisy

Tacho_ +33
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +782

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Po 22:00
1. Nie latam dronem, bo to mogłoby denerwować sąsiadów, chociaż ręce aż świerzbią.
2. Żadnego prania o tej godzinie
3. Ściszam muzykę do absolutnego minimum
4. Staram się nie prowadzić głośnych rozmów
5. Jeśli jest jakaś uroczystość typu moje urodziny, to obchodzę każdego sąsiada z pytaniem, czy może przymknąć oko na głośną zabawę z zaproszeniem na drinka. Jeśli nie to z prośbą o zwrócenie uwagi na głośne zachowanie, wtedy volume -90%
6. Staram się nie chodzić zbytnio, bo pode mną sąsiedzi mogą słyszeć kroki
7. Nawet boję się prysznica wziąć o chorych godzinach typu 3-4 w nocy, to samo z sikaniem.
8. Gotowanie nie wchodzi w grę
9. Po tej godzinie nigdy nie krzyknę.
10. Mimo, że jestem nałogowym, nie palę na balkonie
#pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś po prostu #!$%@?ą z zawodu. Typem człowieka, który spuszcza wzrok idąc ulicą. Zapewne nie masz też swojego zdania, a jak masz to boisz się go wyartykułować. Takimi jak Ty się pomiata i wykorzystuje. Jesteś samcem beta. Tacy jak Ty nie mają ładnych partnerek. Zostają im tylko obierki.
Pozdrawiam
@Krachu: Jesteś zbyt empatyczny. To zazwyczaj nieszkodliwe, ale głupie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Zawsze rozwalał mnie policjant który o 2 w nocy biegał po mieszkaniu że się spać nie dało
A teraz idź wziąć w końcu ten prysznic, bo #!$%@? XDDDD
@Krachu: nie no bez jaj. zamiast tego jarasz w mieszkaniu? też jestem nałogowym ale nie wyobrażam sobie zapalić w mieszkaniu..