Siema mirki, chce kupić #e39 i w mojej okolicy pojawiła się taka bestia, może ktoś zerknąć na ogłoszenie? Na co warto zwrócić uwagę przy oględzinach? O co zapytać sprzedającego? Może widzicie coś niepokojącego
Szukając e39 kieruj się prosta zasada. Szukaj auta w stanie fabrycznym bez zbędnych pseudo tuningow i śmiesznych kół. Kierunkowskazy mają być w takim samym kolorze i lampy muszą być oryginalne.
@Scabbe: Weź kogoś kto się zna ogólnie na autach czy na bmw i jedz obejrzeć, bo na mirko to prędzej będą debatować kim był i jakie życie prowadził właściciel po zużyciu fotela niż realna i zdroworozsądkowa ocena 20 letniego auta za 3 pensje ( ͡º͜ʖ͡º)
@Piratez: @Kejran: A tą z pierwszego wpisu warto byłoby wziąć za 8,5-9k?(może wytargowałbym opony zimowe) Kierownica jest do obszycia jakbym się uparł, oczywiście jeżeli nie byłoby żadnych innych problemów
@Scabbe: mam 2.0 i trochę żałuję, do tego bez LPG to bym nie polecał tego auta... ( zrobiłem 70k tym autem, więc jak coś to wal z pytaniami, szczerze odpowiem)
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-e39-zamiana-ID6z2eTo.html
#bmw #motoryzacja #samochody #kupautozmikro
Komentarz usunięty przez autora
@Crosshairs:
Komentarz usunięty przez autora
Szukając e39 kieruj się prosta zasada. Szukaj auta w stanie fabrycznym bez zbędnych pseudo tuningow i śmiesznych kół. Kierunkowskazy mają być w takim samym kolorze i lampy muszą być oryginalne.
@Kejran: dałem 11k za e39 bez gazu 2.0 :D głupi ja ...?