Wpis z mikrobloga

@Misieq3340: Musi być, bo końcówka taka, że zapowiada drugi sezon. Ale ja już nie wytrzymałam i przeczytałam resztę mangi, która dodatkowo wychodzi.. ale nie mogę się doczekać następnej częsci xD
@Misieq3340: Bondrewd wcale nie jest fajny. Okropny. Ale świetny ma relikt, który pozwala mu na tak naprawdę posiadanie mnóstwa ciał, bo nie wiem jak inaczej nazwać zdolność przenoszenia swojego ego na inne osoby. W ogóle całe Abyss to dla mnie nie lada gratka, świetna sprawa. Teraz doszli do Capital of the Unreturned i poznali Kajyu, czy Faputę. Świetna sprawa. Mega dzieło
@Akayari szkoda że manga skończyła sie w takim momencie bo było jasne ze faputa wie kim jest reg i jest ogólnie interesujaca postacią bo w swojej wypowiedzi zasugerowała ze " reg woli spędzać czas z ludzkimi dziecmi" a wiec musieli sie wczesniej znać a bondrewd to taki #!$%@? którego mi brakowało w tej serii
@Misieq3340: W ogóle, była tam mowa o "Haku" jako prezencie, który miał przynieść Reg dla Faputy (tak wywnioskowałam). Więc może w zasadzie Reg chciał zejść tam z Riko ze względu na to, że ona jest tez reliktem (przecież tak naprawdę jest czymś dziwnym, bo urodziła się martwa i ożyła w tej dziwnej kostce). Pewnie znowu będzie dużo krwi coś czuję :c
Przecież jeszcze dwa białe gwizdki mogą być w tym mieście,
@Akayari co prawda ozen mówiła ze mięso też ożywa w tej kostce choć dziwne że riko tak długo żyje i wlasnie w tym moze byc jakiś haczyk a poza tym szkoada ze manga tak nieregularnie wychodzi :/ ostanie chaptery chyba w lipcu byly a akcja stanęła w tak ciekwym miejscu.....