Aktywne Wpisy
harambeusz +4
mircy jakie kombi byście wybrali a4 avant czy v60 ? celuje w 2-3 letni egzemplarz
#audi #volvo #auto #motoryzacja
#audi #volvo #auto #motoryzacja
Kindybal_xD +124
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Czuję się jak totalna gówniara z motylkami w brzuchu, myślę o nim 24/7. Od tego można zwariować. Nawet teraz siedzę i o nim myślę (ꖘ⏏ꖘ) (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#killmeplease #zwiazki #zakochanie
Powodzenia!
Sam 2 lata temu byłem w podobnym stanie, skłamałbym, że wciąż to tak wygląda, ale jest zajebiście i nie narzekam ;).
No wcale, żadne, ale żądania to już żadnego nie było ;)
Widzę że musisz usprawiedliwiać swoje zakochanie przed anonimowymi #!$%@? z internetu. Może i bliżej ci do 30-tki, ale mentalnie to ty jesteś w gimnazjum xD
@DanielAquarius: zaprosił mnie po prostu, le to ujęłam
ciągle wypisujesz takie samozapewnienia
że jesteś normalna też powtarzasz sobie co chwila pod nosem?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Sam przeżyłem też coś takiego: zauroczenie i miłość w podobnym do Twojego wieku. Było świetnie i byliśmy doskonale dopasowani. A jednak popełniliśmy pewien błąd. Po około 3 miesiącach dziewczyna zaczęła dosyć nachalnie poruszać pewne tematy: dzieci, małżeństwo, konkretne plany na przyszłość. I ja przyznam szczerze, że trochę zaskoczony, trochę przestraszony zacząłem kluczyć z odpowiedziami, co ona potraktowała jako wycofanie się i sama
Jestem ostatnią osobą która zmusza/wymusza na kimś dziecko/mieszkanie/małżeństwo, nie śpieszy mi się do tego, choć niebieski zapowiedział że nie ma zamiaru mieć dziecka po 35 roku
I myślę że się rozumiemy: po prostu nie warto być zbyt nachalnym i zbyt szybkim w pewnych kwestiach bo można kogoś zrazić. Tak czy inaczej, powodzenia!