Wpis z mikrobloga

@maniak713: gdyby pojawil sie poligon na mazowszu z dobrym dojazdem i macierewicze uzyczyly go bezplatnie na majowkowy termin rowniez w nocy +++ wspolpracujace firmy wyrazily chec zrobienia wszystkiego po kosztach w pasujacym terminie to mozliwe ze bilet zejdzie do 30-50zl a final zrobilbym lepszy niz na filmorze z drona ( ͡° ͜ʖ ͡°)

albo wpuscic sponsorow i bedzie free / smigla i jakis letni chamski podryw
  • Odpowiedz
@BrzydkiBurak: powiedz mi proszę jedno, czy swoim, niezwykle burackim, podejściem zamierzasz kogokolwiek przekonać?

Bo jak czytam jak się odnosisz do ludzi i jak marna jest Twoja umiejętność dyskusji, już nawet nie mówię cywilizowanej, ale jakiejkolwiek, to zastanawiam się nad swoim poparciem dla takich inicjatyw.
Bo wtedy muszę stać w jednym szeregu z prostactwem, które zamiast kogoś zachęcić, wyjaśnić, to tylko pluje się i obraża każdego, wątpiącego czy niechętnego.

Jakby każda
  • Odpowiedz
@BrzydkiBurak: Ale w naszym kraju bardzo łatwo o pozwolenie na b--ń do celów sportowych. Nie widzę sensu aby poluźniać tego prawa. Zresztą - z bronią to trochę jest jak z projektem "Picie pod chmurką". Wprowadzono to we Wrocławiu na wyspie słodowej. Po 2 tygodniach bez patroli policji dwie osoby utopiły się w fosie, doszło do kilkunastu pobić wymagających hospitalizacji. Prezydent wycofał natychmiastowo projekt. To samo będzie w przypadku użycia broni.
  • Odpowiedz
@Grzabek: Nie każdy chce się bawić w sportowca i jeździć na zawody tylko po to by nie stracić papierów. Jak mam przeprawówkę 4x4 to weekendowej zabawy to nie muszę udowadniać tego na rajdach.
  • Odpowiedz
@BrzydkiBurak: Nikt Cię nie postrzega jako skrytego zabójcy. Po prostu taka b--ń może wpaść w ręce człowieka, który nie powinien mieć z nią styczności, na przykład osoba góra psychicznie. Między innymi dlatego nie powinno być ogólnie dostępnej broni.
  • Odpowiedz
powiedz mi proszę jedno, czy swoim, niezwykle burackim, podejściem zamierzasz kogokolwiek przekonać?

muszę stać w jednym szeregu z prostactwem, które zamiast kogoś zachęcić, wyjaśnić, to tylko pluje się i obraża każdego, wątpiącego czy niechętnego.

@BeSmarter: pijesz do wykopu i konkretnie mirko czy tego co robie na jutubie?
  • Odpowiedz