Aktywne Wpisy
KarolaG17 +67
Mam nadzieje, że gdyby doszło do podobnej sytuacji z ukochanym wśród fanów BNT to nie spadnie na niewinną osobę, czy wózek z dzieckiem. A no i zdąży zareklamować swój sklep internetowy podczas robienia nielegalnych rzeczy, gdzie dodatkowo przez jego zabawę wysyłane są służby które mogłyby stacjonować w innym miejscu
#bnt #banot #polskiyoutube #wspinaczka
#bnt #banot #polskiyoutube #wspinaczka
mrsopelek +306
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#mpk #wroclaw #xd #bekazpodludzi #patologiazmiasta
@sgnp_20: Kamery, zresztą muszą dać ci szanse skasowania biletu (w sensie w Krakowie podobno nie dają i masz problem ty) [wsiadasz, zablokowane kasowniki i dostajesz mandacik, bo nawet nie dali ci szansy skasować]. Tak chyba jest w regulaminie, ale musiałbym przeczytać na wszelki wypadek.
Natomiast co najciekawsze, na stronie MPK można
@fervi: No ja nigdy nie widziałem takiej sytuacji; trochę sprzeczna z logiką nawiasem mówiąc.
Natomiast jak mówię - wchodzisz na stronę MPK i masz napisane gdzie są kontrolerzy (we Wrocku) xD
Obecnie - skupisko karyn, sebixów i trolli którzy uwielbiają podpuszczać dwie pierwsze grupy do bólu dupy, przeklejacze past, trolle normickie, ale i sporo normalnych ludzi.
Jak się zadaje normalne pytanie, to zazwyczaj udaje się dostać normalną odpowiedź, ale stężenie gówna jest tam strasznie wysokie.