Aktywne Wpisy
p0melo +2
Mam sąsiada który mieszka w dzielnicy w ktorej mieszkania chodza po 1-3 miliony. Kupił sobie nowego mustanga. Czym moze sie zajmowac? Ma na oko 35 lat. Nie pracuje w korpo, nie jest programista, nie ma bogatych starych, jakies pomysly jak go sprawdzic?
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda

framugabezdrzwi +289
w końcu ktoś powiedział że te wywiady w samochodzie są z dupy

Dzisiaj w #bialystok byl zorganizowany pokaz filmu o marnowaniu jedzenia połączony z dyskusją na temat diety wegańskiej.
Zaproszeni białostoccy weganie, troszku nawet "celebryci" (ciekawi sami znajdą kto i co) plus publiczność, średnio liczna, raczej przypadkowa.
O gustach się nie dyskutuje, do talerza ludziom nie zaglądam. Sama często wegańsko jadam bo lubię - więc nie #!$%@? się dla zasady, zagryzając zgryzotę życia wędzoną makrelą.
Ale to co się #!$%@?ło podczas tak zwanej "dyskusji" to jest taki pociąg na onkologię, że już wagonów zabrakło. Z listy haseł: piję sodę, lewoskrętna witamina C, czytałam w Internecie, sponsorowane wyniki badań,zakwaszony organizm, happeningi w klatkach, posiekane szczątki, świniobicie - możecie odznaczyć wszystko.
Do dzisiaj myślałam, że "wiem bo czytałam Internet" to mit. Ale tacy ludzie k*rwa istnieją naprawdę.
I podejmowanie z nimi merytorycznej dyskusji to jak rzucanie fekaliów w wentylator.
Parafrazując pewną znaną wypowiedź: nie wszystkie osoby na diecie wegańskiej to wegezjeby, ale wszystkie wegezjeby to osoby na diecie wegańskiej ¯\_(ツ)_/¯
ps: na szczęście było na sali kilka głosów rozsądku, ale większość to niestety czaszki pokryte grubą ilością folii aluminiowej.
#weganizm ##!$%@?
@addicted44: to jak postawić gówno przed wiatrakiem
@addicted44: w internecie siedzą tacy sami ludzie jak dookoła Ciebie. Komu więc ufać? ( ͡º ͜ʖ͡º)