Aktywne Wpisy
wykop +26
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +173
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Co można znaleźć w znalezisku o arabach zabraniających kobietom jeździć autem?
Cywilizacja upada odcinek 1918. Tym razem przez kobiety.
Niby zawsze ale jednak nie zawsze xDDDDDDDDD
Upadek męskości też, tylko bijący kobiety łobuzy. Każdy inny jest dla kobiety zerem.
Kobiety nie dość że stworzyły lewactwo, to jeszcze są winą dojścia Hitlera do władzy i stworzenia komunizmu. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Źródło
#shitwykopsays #neuropa #bekazpodludzi #mizoginia #rozowepaski #neuropa #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@ghostface: No co ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Wrzucam jeszcze zdjęcie na wypadek, gdyby usunął:
Wiedzialem ze uznanie kobiet za ludzi sie tak skonczy
Gdyby nie imperatyw biologiczny to bylyby zbedne
A tak sobie zyją,wymyślają pedalskie kolory,meczą w domu dupe facetom i zdradzają
@Magromo: Idę swojej starej przekazać, że przez nią Hitler wygrał wybory xD
@Magromo: <---- zapiszcie sobie ten nick. Gość naiwniak myśli, że ci którzy są aktualnie na stołkach premierów/prezydentów rzeczywiście rządzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na głównej jak w chlewie osranym gównem. Plusy mu dają.
Tak jak zawsze:
Każdy radykalizm jest podobny bo polega na nienawiści, instynkcie stadnym, racjonalizacji i efekcie potwierdzenia.
białe prawackie s---------y z wykopu + odpowiednie otoczenie = islamscy ekstremiści + odpowiednie otoczenie.